Cum arată casa luxoasă pe care actrița Eiza Gonzalez a închriat-o. Aceasta plătește 8.300 de dolari pe lună pentru apartamentul luxos

Publicat pe 24.01.2022 la 17:34 Actualizat pe 24.01.2022 la 19:10

Eiza Gonzalez a închiriat un apartament de lux pentru 8.300 de dolari pe lună Actrița mexicană și-a cumpărat o locuință într-un turn de lux în inima Big Apple. Cum arată casa luxuriantă.

Eiza Gonzalez

Profimedia

Apartamentul este la etajul 56, la o înălțime de unde poți vedea liniștit panorama întregului oraș și este o unitate de colț cu două dormitoare și două băi, care asigură priveliști incredibile asupra locurilor, prin ferestrele sale din podea până în tavan.

Eiza Gonzalez plătește o sumă impresionantă pentru un astfel de apartament

Apartamentul face parte dintr-un complex uluitor, care pune la dispoziție aproape tot ce caută altcineva în centrul orașului.

Clădirea în sine are facilități excelente pentru chiriașii săi, cum ar fi o sală de sport, o piscină interioară, două piscine mari în aer liber, un centru spa, un lounge de biliard, o cafenea, un parc privat, un teren de baschet și chiar un spa pentru animale de companie.

Actrița a investit sume impresionante pentru un apartament care să arate atât de bine, iar locația este una de vis, în care doar persoanele care au câștiguri însemnate zi de zi și lună de lună pot să-și achiziționeze o astfel de locuință.

Viața la Hollywood i-a venit mănușă tinerei mexicane, care a început timid în carieră, dar a avut un având cum numai starurile internaționale s-au bucurat la începuturile lor. Acum și ea se poate mândri cu aceeași notorietate, dar și cu sume substanțiale pe care le învârte pe degete.

Vezi mai multe imagini cu locuința de lux în GALERIA FOTO.

Se pare că munca de actor în filme de succes și munca de model pentru cele mai mari branduri la nivel mondial aduc bani frumoși, iar actrița își permite să plătească o sumă lunară de 8.300 de euro pe lună pentru o locuință de vis.

Citește și: Eiza Gonzalez, actrița care a cucerit Hollywood-ul, își arată trupul în toată splendoarea, într-un costum de baie. Cum arată

Cum și-a început cariera Eiza Gonzalez. Actrița a rămas fără tată de mică

Eiza González s-a născut pe 30 Ianuarie 1990 în Mexico City, Distrito Federal, Mexic.

Ea este fiica fostului model mexican, Glenda Reyna. Când Eiza avea vârstă de 12 de ani, tatăl ei a fost ucis într-un accident de mașînă. Mai târziu, acesta a călca pe urmele tatălui său care a lipsit din viața să încă de când era mică, dar i-a insuflat și acesteia viața în lumina obiectivului camerei.

Eiza González a studiat la Edron Academy și la American School Foundation în orașul natal, Mexico City. La 4 aprilie 2012 Eiza González era dată că posibilă protagonista feminină în remake-ul Amor en Custodia.

În luna mai 2012, a fost confirmat în mod oficial că actrița va interpreta rolul principal feminin, Nicole Brizz Balvanera în telenovelă Amores verdaderos.

Citește și: Cum arăta Eiza Gonzalez înainte de operațiile estetice. Toți credeau că vedeta nu are nicio intervenție

La 19 ani Eiza Gonzalez a devenit cunoscută și admirată datorită rolului din telenovelă “Lola: erase una vez” (Televisa), o reușită adaptare după serialul argentinian “Floricienta”. În 2007 s-a lansat bandă sonoră a telenovelei, un dublu album, iar Eiza Gonzalez interpretează toate temele, cum a făcut-o și personajul ei, Lola, în telenovelă.

Primul ei single, "Te acordarás de mí", a fost lansată în Mexic la 16 aprilie 2012 și pe 22 mai 2012 în SUA. Melodia "Te acordarás de mí" a fost compuza de Eiza, Alejandra Alberti și Carlos Lara.

În articolul

Cum arată casa luxoasă pe care actrița Eiza Gonzalez a închriat-o. Aceasta plătește 8.300 de dolari pe lună pentru apartamentul luxos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x