Eiza González continuă procesul de eliminare a tatuajului de pe picior. Vedeta a fost invitată specială din partea Loewe în cadrul Paris Fashion Week

Publicat pe 04.03.2024 la 12:48 Actualizat pe 04.03.2024 la 13:42

Vedeta încearcă de doi ani să elimine tatuajul pe care l-a realizat pe picior. Invitată în cadrul Paris Fashion Week, aceasta a îmbrăcat o ținută inedită.

actrița poartă cămașă albă și ruj roșu

Eiza González continuă procesul de eliminare a tatuajului de pe picior

Getty Images

Eiza González surprinde cu apariția sa în cadrul Paris Fashion Week. Invitată specială din partea unei case de modă din Spania, vedeta a strălucit cu un wet look și o ținută de piele. Continuă procesul pentru îndepărtatea tatuajului de pe picior pe care și l-a realizat în tinerețe, pe ascuns.

Eiza González continuă procesul de eliminare a tatuajului de pe picior

Una dintre cele mai mari surprize pe care actrița a oferit-o fanilor a fost schimbarea sa de look. A apărut în cadrul Paris Fashion Week cu părul scurt și a demonstrate că indiferent de apariție reușește să strălucească. Cu un bob realizat într-un wet look, aceasta s-a bucurat de admirația tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cea mai frumoasă femeie de pe pământ”, “Sunt foarte bucuroasă de reușitele tale. Ești frumoasă atât pe dinăuntru cât și pe afară.”, “Vreau să spun..”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este de mirare că se numără printre cele mai admirate vedete la Hollywood. Are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Eiza González poate fi următoarea Wonder Women. Se spune că vedeta ar intra în universul benzilor desenate

În prezent, actrița încearcă să-și elimine un tatuaj realizat în adolescență, pe ascuns. Aceasta a început procesul în 2021, însă continuă să-i acorde o atenție deosebită pentrru a-l șterge complet.

“Este acolo pentru că mi l-am făcut în secret la acel moment.”, a spus acum câțiva ani despre designul pe care l-a realizat la 14 ani. În trecut și-a mai eliminat un tatuaj dedicat unei fostei iubiri, iar acum vrea să-i spună adio simbolului ce reprezintă iubire și serenitate.

“Procesul de eliminare a tatuajului a fost unul dificil. Durerea este minimală ( în sfârșit) și pot realiza mai multe sesiuni. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să elimin ce mi-am făcut singură.”, a scris actrița într-un videoclip publicat pe internet. Ulterior a oferit sfaturi fanilor săi din mediul online: “De preferat, nu beți și nu vă faceți tatuaj în același timp dacă sunteți tineri.”

Eiza González surprinde cu apariția sa în cadrul Paris Fashion Week

Tunsoarea bob pentru care a optat faimoasa vedetă a reușit să-i surprindă pe fani. Aceasta a publicat în mediul online fiecare etapă prin care a trecut pentru a ajunge încă o dată în atenția tuturor. Pe lângă rujul roșu pe care l-a purtat, a optat și pentru pantofi cu toc inediți și desigur, croassante.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Eiza Gonzalez cea de-a 34-a aniversare. Anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea. Când revine pe ecrane

“M-am revăzut cu Harold James și Owen Gould în Paris. Nu am făcut poze pentru croaissante.”, a scris aceasta. S-a arătat foarte încântată de ținuta pe care a purtat-o în cadrul evenimentului și a detaliat pașii pe rețelele sociale.

“Sunt îndrăgostită de acest look, cu totul! Așteptați să vedeți vârful tocurilor care ne-au ajutat să ne decidem în privința rujului roșu. M-am distrat cu fotograful Sarah Krick ce a reușit să realizeze o potrivire perfectă între interiorul jachetei mele și perete.”, a mai scris vedeta. Născută pe 30 ianuarie 1990 în Mexic, vedeta a jucat în producții inedite precum i care a lot, Godzilla vs Kong și altele de-a lungul timpului.

În articolul

Eiza González continuă procesul de eliminare a tatuajului de pe picior. Vedeta a fost invitată specială din partea Loewe în cadrul Paris Fashion Week

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x