Eiza Gonzalez dă lecții de stil pentru toate femeile. Cum arată ținuta sa pentru sezonul rece

Publicat pe 11.12.2021 la 13:11 Actualizat pe 11.12.2021 la 13:15

Eiza Gonzalez este una dintre actrițele care au făcut furori la Hollywood, dar și în serialele turcești. Aceasta a atras de fiecare dată atenția datorită farmecului său, dar și a talentului de neînlocuit. Mai mult, acesta s-a impus ca o femeie cu un stil impecabil.

Eiza Gonzalez

Getty Premium

Actrița a impresionat din nouă cu apariție demnă de o femeie celebră. Nu e de mirare că multe doamne și domnișoare se inspiră de la ea, căci Eiza pare că dă lecții de stil cu fiecare ținută pe care o poartă, transformând fiecare apariție a se într-una magistrală.

Eiza Gonzalez, răvășitoare într-o ținută din culor pastelate, de iarnă

Actrița este deținătoarea unui trup armonios, bine lucrat la sală și în acest fel ea s-a impus ca un respectat model în lumea Fashion-ului.

De curând, aceasta a abordat o ținută de iarnă cu o căciulă foarte mare pe cap. Combinația de culori a tras în special atenția. Distinsa actriță s-a îmbrăcat în nuanțe pastelate și a ales să se accesorizeze cu inele și un lanț finuț, iar căciula a încununat întregul look

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o apariție ce merită amintită mult timp de acum încolo. Diva latino nu strălucește doar pe marile ecrane, ci și la evenimente, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare.

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

Citește și: Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

Eiza Gonzalez este din nou o femeie singură

După o relație amoroasă care a durat șase luni, Eiza Gonzalez și Paul Rabil au decis să se despartă. Cei doi vorbesc în continuare și au o relație frumoasă de prietenie. Motivul despărțirii ar fi legat de programul îndrăgostiților care niciodată nu este asemănător.

Chiar dacă niciodată Eiza Gonzalez nu a făcut publică data la care a început să iasă cu Paul Rabil, se pare că au fost văzut în luna mai pentru prima oară, la petrecerea unui prieten milionar.

Citește și: Eiza Gonzalez, apariție inedită într-o rochie cu imprimeu hipnotic și decolteu adânc. Accesoriul de pe cap a luat ochii tuturor

La acel eveniment au luat parte nume importante din industrie cum ar fi Kim Kardashian și Drake. “Era clar că formează un cuplu și că se întâlneau de ceva timp.”, s-a scris.

În articolul

Eiza Gonzalez dă lecții de stil pentru toate femeile. Cum arată ținuta sa pentru sezonul rece

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x