Eiza González nu se simte iubită de publicul mexican. Internauții reacționează

Publicat pe 09.05.2024 la 15:08 Actualizat pe 09.05.2024 la 15:39

Actrița a lăsat să se înțeleagă destul de clar că este mândră de rădăcinile sale în ciuda criticilor. Ce a mai subliniat Eiza González.

actriță pe covorul roșu

Eiza González apare pe covorul roșu la Met Gala 2024

Getty Images

Fără nicio îndoială, faimoasa Eiza González s-a transformat într-una dintre cele mai recunoscute actrițe de origine mexicană la nivel internațional. În ultimii ani a reușit să-și consolideze cariera de cinema la Hollywood. A jucat cu nume mari de-a lungul timpului și în continuare este determinată să-și construiască un imperiu.

Eiza González nu se simte iubită de publicul mexican

Recent, faimoasa a participat în cadrul MET Gala, o ceremonie care reunește celebritățile cele mai importante într-un moment de neuitat. Fiind singura mexicană în cadrul acelui eveniment, Eiza González a îmbrăcat o rochie roz pastel care duce cu gândul la cele mai frumoase lalele. Astfel, s-a încadrat perfect în tema de anul acesta, mai ales că naturalețea nu i-a lipsit nici de această dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda succesului pe care l-a câștigat, faimoasa a mărturisit în repetate rânduri că nu se simte iubită de publicul mexican. Cu toate acestea, a subliniat că este mândră de faptul că s-a născut în Mexic, arată tvnotas.com.mx. În timpul participării sale în cadrul MET Gala, vedeta a avut o întâlnire cu presa și s-a arătat extrem de sinceră în ceea ce privește mândria sa pentru rădăcinile pe care le are.

Citește și: Eiza González a învățat un cântec în limba germană în doar 5 minute înainte de filmare. Ce alte secrete a dezvăluit vedeta alături de Drew Barrymore

“Cum am spus toată viața, mă simt foarte mândră că sunt mexicană. Câteodată nu simt aceeași iubire în schimb, eu sunt mândră că sunt aici, să-mi reprezint oamenii.”, a declarat actrița din filmul 3 body problem. Deși nu a explicat ce a vrut să spună cu adevărat, internauții au relaționat vorbele sale cu critcile pe care aceasta le-a primit.

Cu toate acestea, Eiza González a punctat că fiecare persoană este îndreptățită să aibă propria părere. Ea este în continuare decisă să-și urmeze carieră profesională care deja are un succes enormal.

“Fiecare are propria părere și eu continui să mă concentrez pe ceea ce trebui.”, a punctat vedeta, nu înainte de a spune că o să danseze mult.

Internauții reacționează în fața declarațiilor faimoasei Eiza González

Declarațiile vedetei nu au trecut neobservate pe rețelele sociale și internauții i-au arătat sprijin la scurtă vreme. Astfel, se poate observa faptul că deși există persoane care o critică, majoritatea o sprijină în munca sa.

Citește și: Eiza González va ieși la întâlniri doar cu bărbații care merg la terapie. Ce a declarat vedeta mexicană recunoscută la Hollywood despre viața sa amoroasă

“Mulți nu disting faptul că Eiza este o mexicană care triumfă la Hollywood”, „Nu toți suntem la fel, există oameni care se simt mândri că triumfi”, „Din păcate, oamenii invidioși și frustrați aduc comentarii negative”, „Tu continuă cu proiectele tale fără să-ți pese de critci, ești o mândrie pentru mexicani”, au fost doar câteva dintre comentarii. Nu au lipsit cele ale actorilor de telenovele. Sebastian Rulli și Angelique Boyer sunt două dintre personalități care constant își arată sprijinul pentru vedetă.

Aceasta are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea au fost realizate pe covorul roșu în cadrul MET Gala. Actrița sare dintr-un proiect în altul și se bucură de succes pe bandă rulantă. A fost asociată cu actori de-a lungul timpului însă în prezent este singură.

În articolul

Eiza González nu se simte iubită de publicul mexican. Internauții reacționează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x