El este noul partener al faimoasei actrițe Michelle Vieth. Cine este Arturo Carmona, bărbatul care i-a furat inima

Publicat pe 25.10.2023 la 12:19 Actualizat pe 25.10.2023 la 13:04

De ceva timp, cei doi actori au fost înconjurați de speculații potrivit cărora ar forma un cuplu. Michelle Vieth a ținut să elimine orice urmă de îndoială.

Michelle Vieth poartă o bluză albă

MIchelle Vieth în cadrul unei conferințe de presă. 22 martie 2023

Profimedia Images

Michelle Vieth a lăsat să se înțeleagă faptul că s-a sărutat cu Arturo Carmona, însă doar pe plan profesional. Aceasta a eliminat orice urmă de îndoială legată de relația care ar putea exista între cei doi de ceva vreme.

El este noul partener al faimoasei actrițe Michelle Vieth

Actrița și fostul soț al Aliciei Villarreal împart scena în opera de teatru “Los amantes perfectos”. Cu toate acestea, chimia care s-a creat între cei doi a trecut de scenă și acest lucru consideră Michelle Vieth că a devenit sursa speculațiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu cred că au văzut telenovela Cuidado con el ángel și în acea telenovelă eram iubiți. Eu eram Ana Julia, dar nu, aia este ficțiune. Da, am locuit împreună, dar ne-am sărutat doar pentru telenovelă.”, a spus actrița în fața presei. Michelle Vieth a punctat că aceste bârfe nu au niciun fundament real și totul face parte din ficțiune.

Citește și: Michelle Vieth vorbește despre debutul în actorie al fiicei Michelle Ampudia. Cele două apar împreună pe internet

“Eu știu că v-ar plăcea ca povestea acea la care am lucrat în Cuidado con el angel să devină realitate, dar nu, nu este cazul.”, a spus vedeta. Protagonista din 'Mi pequeña traviesa' a dezvăluit că Arturo Carmona este un actor foarte profesionist.

“E un prieten, e un profesionist adevărat Arturo. Când au loc scene de acest timp este foarte profesionist, față de alții.”, a subliniat. Pe data de 5 octombrie actrița a negat că ar fi început o relație cu colegul său de platou, Arturo Carmona.

“Mi se întâmplă tot timpu pentru că oamenii cred că dacă suntem pereche într-o telenovelă, acest lucru se întâmplă și în viața reală. Nu, nu confundați lucrurile.”, a explicat. Michelle Vieth și Arturo Carmona au jucat rolul de antagoniști în telenovela Cuidado con el ángel, acolo unde protagoniști au fost William levy și Maite Perroni în 2008.

Michelle Vieth a dezvăluit dacă le cumpără băuturi alcoolice copiilor săi

Actrița se găsește în plină criză existențială a celor doi adolescenți, Leandro, în vârstă de 17 ani și Michelle în vârstă de 15. Se confruntă cu implicațiile educaționale ale celor doi tineri ce se îndreaptă cu pași rapizi către viața de adulți. De exemplu, aceștia solicită tot mai multe ieșiri alături de prieteni. Aceasta a punctat dacă există un soi de rebeliune din partea acestora.

Citește și: Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”. Cum arată actrița la 25 de ani de la premiera telenovelei

“Pot să înțeleg că sunt anumite etape. Trebuie să fim mereu acolo pentru a ne sprijini copiii, întotdeauna.”, a spus aceasta. Are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe.

Michelle Vieth spune că părinții trebuie să fie întotdeauna un sprijin necondiționat, dar este important să nu se depășească linia între prietenie și parentalitate. La întrebarea dacă le-ar putea oferi băuturi alcoolice copiilor, aceasta a răspuns direct. Motivul acestei întrebări a venit în vederea declarațiilor lui Lety Calderón legată de proprii copii. Actrița din Imperio de mentiras a dezvăluit presei că se consideră o mamă “deschisă” și le permite băieților ei să consume alcool cu prietenii.

“Când vin acasă le pot spune că pot să consume băuturi alcoolice cu măsură.”, a spus vedeta.

În articolul

El este noul partener al faimoasei actrițe Michelle Vieth. Cine este Arturo Carmona, bărbatul care i-a furat inima

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x