Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie”

Publicat pe 07.09.2020 la 13:25 Actualizat pe 07.09.2020 la 13:30

Eliete Cigarini, actrița din rolul Silviei în telenovela “Legături de familie”, s-a născut la 11 februarie 1963, în Sao Paulo.

Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie”

Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie”

Eliete Cigarini, actrița din rolul Silviei în telenovela “Legături de familie”, s-a născut la 11 februarie 1963, în Sao Paulo.

Actrița în vârstă de 57 de ani este una dintre fondatoarele Grupului de Teatru Boi Voador. De-a lungul anilor, ea a predat cursuri la diferite instituții profesionale pentru actori și în prezent este profesor de actorie la Escola de Atores Wolf Maya.

Eliete și-a început cariera de actriță în 1985 când a primit un rol în piesa de teatru "Velhos Marinheiros", Eliete Cigarini a mai evoluat în spectacolele "Giovanni", de James Baldwin (regia Iacov Hillel); "As Meninas", de Lygia Fagundes Telles, (reg. Paulo Moraes), și "Tamara", de John Krizank, (reg. Roberto Lage). Pentru rolul din "Tamara", actrița a fost nominalizată la Premiul Shell pentru cea mai bună actriță.

În cariera sa de televiziune, Eliete a devenit faimoasă pentru rolurile din "Eramos Seis" (1994), "Louca Paixão" (1999), "Legături de familie" (2000), "Roda da Vida" (2001), "Malhação" (2001), "Amor e Intrigas" (2007), "A História de Ester" (2010) și "José do Egito" (2013).

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Silvia este soția lui Pedro. Ea deține o florărie care e vizitată de numeroase personaje din serial.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Fred este fiul cel mare al Helenei, un inginer în vârstă de 25 ani. El doar ce a absolvit și încearcă să își stabilizeze căsnicia. Caracterul său va fi testat atunci când mama lui se va întâlni cu un bărbat de aceeași vârstă cu el.

Urmăește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Regiane Alves, frumoasa Clara din telenovela “Legături de familie” Lucrui inedite despre Jose Mayer, actorul din “Legături de familie”

În articolul

Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x