Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț. Ce spune despre Jorge Salinas

Publicat pe 15.08.2023 la 17:55 Actualizat pe 15.08.2023 la 18:24

Încă o dată, actrița este nevoită să ofere explicații cu privire la căsnicia cu Jorge Salinas. Vedeta spune adevărul.

Jorge Salinas poartă o geacă neagră și stă lângă Elizabeth Alvarez

Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț

Profimedia Images

În luna iulie, o emisiune celebră din Mexic a dezvăluit câteva imagini în care Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez apăreau certându-se într-un restaurant. Astfel, au reapărut zvonurile legate de separare după presupusa infidelitate a actorului.

Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț

La aproape o lună de la întâmplarea cu pricina, Elizabeth Alvarez a revenit în fața presei pentru a pune punct speculațiilor legate de familia sa. A răspuns o dată pentru totdeauna dacă există într-adevăr motiv pentru divorț și dacă acest lucru se va întâmpla în viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu, zi de zi sunt îndrăgostită de soțul meu, fericită și mulțumită.”, a declarat pe 10 august în fața reporterilor. Cu un zâmbet pe față, actrița din Nadie como tu i-a asigurat pe jurnaliști că dragostea sa este încă stabilă și în două luni va sărbători alături de Jorge Salinas încă un an de căsătorie.

Citește și: Elizabeth Álvarez a publicat noi fotografii cu copiii. După o lungă perioadă de timp, micuții seamănă leit tatălui lor

“Vom împlini 12 ani de căsnicie pe 15 octombrie și știu că pe toți vă face fericiți să ne vedeți astfel, împreună, mulțumiți. Adevărul e că avem o căsnicie frumoasă.”, a transmis vedeta. În plus, artista de 45 de ani a declarat că orice s-ar întâmpla va fi în continuare alături de actorul din Perdona nuestros pecados.

“O să continuăm să arătăm bine împreună, eu nu știu cui îi pasă, dar vom continua să fim împreună și aici suntem. Venim din vacanță, ne-am odihnit în familie.”, a spus. Cu toate acestea, atunci când presa a încercat să afle despre infidelitatea lui Jorge Salinas, actrița a subliniat că nu dă atenție zvonurilor și a punctat faptul că nimeni nu știe mai bine decât ea ce fel de persoană are alături. Nu a uitat să menționeze că știe cum se procedează în lumea spectacolului.

“La acest nivel se cunoaște totul, eu cred că oamenii care cresc împreună își dau seama care este motivul pentru care rămân în continuare așa, asta este cel mai important.”, a spus actrița.

Care este motivul pentru care gemenii cuplului nu le urmăresc telenovelele

Elizabeth Alvarez și Jorge Salinas s-au căsătorit în 2011 și împreună au doi copii, gemenii Máxima și León. A fost actrița cea care a dezvăluit că nu le permite micuților să vizioneze telenovele sau alte proiecte de acest gen la televizor.

“Copiii mei nu mă văd la televizor. Copiii mei mă văd acasă, în parc, unde fac lucruri ca toate mamele. Asta este ce văd ei, că sunt mama lor, că am grijă de ei, că îi educ, că îi protejez, că îi ghidez, că mă joc cu ei, că mă distrez, că mergem în parc.”, a declarat în fața camerelor de la Univision.

Cu toate că ține seama de acest lucruri, după ultimele declarații, a primit nenumărate comentarii pozitive în mediul online. Aceasta a jucat în La Fea Más Bella, Las Vías del Amor y Sueños și Caramelos. Fanii s-au arătat mulțumiți să vadă o artistă vorbind despre copiii săi fără să își laude cariera, așa cum mulți actori tind să o facă. Născută pe 30 august 1977, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe.

În articolul

Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț. Ce spune despre Jorge Salinas

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x