Elizabeth Gutiérrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii. Christopher seamănă leit cu William Levy, tatăl său celebru

Publicat pe 22.08.2023 la 20:10 Actualizat pe 20.08.2023 la 12:52

Elizabeth Gutiérrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii. Christopher seamănă leit cu William Levy, tatăl său celebru.

Elizabeth Gutiérrez poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește, iar Wiliam Levy un costum negru și cămașă albă

Elizabeth Gutiérrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii

Profimedia Images

În ciuda speculațiilor și zvonurilor legate de separare, William Levy și Elizabeth Gutierrez și-au petrecut împreună sfârșitul de an. A fost Christopher, fiul cel mare al celor doi, cel care a postat o fotografie emoționantă de familie pe contul personal de socializare.

Elizabeth Gutierrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii

Cu toate că a fost Christopher cel care a publicat imaginea de familie alături de părinți și sora sa Kailey, actrița și prezentatoarea Elizabeth Gutierrez a ținut să apară pe contul său personal de Instagram doar lângă copiii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“An nou fericit din partea familiei mele către a voastră. Multe binecuvântări”, a scris tânărul în vârstă de 16 ani. După ce William Levy și-a anunțat despărțirea printr-un mesaj publicat în mediul online, acum se pare că actorul ar fi șters cuvintele scrise, fără a oferi însă nicio explicație în prealabil. Nu este prima oară când îndrăgostiții revin la sentimentele mai bune după ce au declarat că nu mai formează un cuplu.

Citește și: William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”

Pe lângă problemele de familie, fanii au observat faptul că atât Christopher cât și Kailey s-au transformat în adolescenți și acum seamănă fără doar și poate cu părinții lor. Elizabeth Gutierrez și William Levy au luat parte la o petrecere privată în Miami, chiar înainte de sărbători. Îmbrăcați lejer și cu zâmbetele pe buze, așa s-au afișat cei patru pe internet. Actrița chiar a ținut să-și lase chipul fără machiaj. Acum aproximativ 1 an, lumea showbizului paraliza din pricina veștii legate de separarea celor doi.

A fost în 2002 când Elizabeth Gutierrez și William Levy s-au cunoscut în cadrul unui show și de atunci au format un cuplu de invidiat. În prezent au doi copii, Christopher în vârstă de 16 ani și Kailey în vârstă de 12 ani.

Christopher Levy își construiește o carieră în sport

Încă o dată, cuplul Elizabeth Gutierrez și William Levy a demonstrat că nu poate fi distrus. Alături de copii, dar și separat, au pozat întotdeauna ca o familie fericită. Încă o dată, aceștia au sărbătorit succesul lui Christopher, tânărul de 16 ani pe care îl alintă de fiecare dată “Tophy”. Adolescentul își construiește o carieră în baseball, în ciuda accidentului pe care l-a avut acum ceva timp.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez și William Levy au mai dat o șansă relației lor. Fotografiile postate de cei doi în mediul online au confirmat zvonurile

Pe ambele conturi de socializare, Elizabeth Gutierrez și William Levy au ținut să-și arate susținerea pentru fiul lor. Acesta a jucat în cadrul unui eveniment sportiv denumit Perfect Game Main Event ce a avut loc în Florida. Actorul din “Café con aroma de mujer” a împărtășit cu fanii săi un videoclip în care fiul său apare pe teren, dedicându-se complet pasiunii sale.

“Mândru de campionul meu.”, a scris William Levy pe pagina sa, iar mama sa a ținut imediat să-și felicite nepotul. La doi ani de la accidentul teribil pe care l-a avut, Christopher Levy a revenit pe teren cu toată susținerea familiei sale. De asemenea, Kailey a fost cea care și-a însoțit părinții și fratele în cadrul evenimentului. Aceasta a împărtășit pe contul său o fotografie alături de tatăl său celebru.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii. Christopher seamănă leit cu William Levy, tatăl său celebru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x