Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanța în Madrid. William Levy și-a mutat reședința chiar în capitala Spaniei

Publicat pe 11.08.2022 la 14:37 Actualizat pe 11.08.2022 la 15:19

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanța în Madrid, locul în care și-a reînceput viața și William Levy. Fotografiile au fost postate pe pagina de Instagram a vedetei.

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey sunt pe covorul roșu și poartă rochii asortate

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey în cadrul People En Espanol. 16 sept. 2016

Getty Images

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanță în capitala Spaniei și de ceva vreme actrița postează imagini inedite în mediul online. William Levy locuiește deja în Madrid de câteva luni.

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanța în Madrid

În lumea showbizului a devenit cunoscut faptul că William Levy și-a mutat reședința de câteva luni la Madrid. Cele mai recente evenimente le găsește pe Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey în capitala Spaniei. Pe pagina personală de Instagram, actrița de origine mexicană a postat mai multe fotografii și videoclipuri din vacanță.

William Levy se află în Madrid de câteva luni, acolo unde filmează în cadrul serialului “Montecristo”, proiect ce va fi difuzat pe micile ecrane în curând și acolo unde împarte platourile de filmare alături de Esmeralda Pimentel. Deși Elizabeth Gutiérrez nu le-a arătat fanilor nicio fotografie alături de actorul de origine cubaneză, faptul că cei doi se află împreună în același oraș, îi face pe fani să își pună întrebări. De asemenea, Kailey a ajuns să-l viziteze pe tatăl său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Mx.hola.com, celebrul actor a lipsit din mediul online în ultima perioadă, însă nu mai este niciun secret faptul că William Levy este un tată mândru de copiii lui, fără a demonstra în continuare acest lucru. Elizabeth Gutiérrez a fost cea care a distribuit în mediul online o fotografie în care își ține fiica de mână.

“Te iubesc pentru totdeauna K”, a scris Elizabeth Gutiérrez în cadrul descrierii. Deși Elizabeth și William s-au despărțit, amândoi au căzut de acord că cei doi copii ai lor nu vor simți niciodată această lipsă pe viitor.

“Eu și William am crescut copiii cu iubire și respect întotdeuana. I-am învățat tot ce-am știut mai bine ca părinți.”, a scris actrița în luna februarie pe pagina personală de Instagram. La acea vreme, vedeta a declarat că vor avea o relație specială pentru cei doi copii.

William și Elizabeth au depășit cel mai dificil moment ca și părinți

Elizabeth Gutiérrez a mărturisit faptul că întotdeauna îi va purta un respect cuvenit fostului său partener, tatăl copiilor săi. Aceasta susține că împreună cu celebrul actor a contribuit la creșterea celor doi, fiind o persoană importantă în viața sa.

“Întotdeauna îi voi mulțumi că m-a sprijinit și o face în continuare pentru că astfel am putut să rămân acasă alături de copiii mei. Nu e nimeni vinovat în această situație. El este tatăl copiilor mei, omul cel mai important, cel care se asigură că suntem bine întotdeauna. Îi voi dori întotdeauna tot binele din lume, dragoste, sănătate și fericire.”, a fost mesajul publicul de Elizabeth Gutiérrez pe pagina de Instagram în momentul în care actrița a vrut să lămurească problema.

William Levy a dezvăluit în cadrul emisiunii El Hormiguero momentele dificile prin care a trecut în timpul filmărilor pentru telenovela “Cafea cu parfum de femeie” în 2021. Ca urmare a situației petrecute cu fiul său Christopher, celebrul actor a fost întotdeauna sprijin complet spre familia sa, însă la momentul acela totul a devenit mult mai dificil.

Citește și: Adamari López spune adevărul despre divorțul de Toni Costa. Vedeta își imagina viața alături de celebrul dansator

“Eram acolo și i-am fost alături, dar a trebuit să merg la muncă. Nu a fost simplu, dar prin asta trebuie să trecem noi, actorii. Pe platourile de filmare vorbeam cu el.”, a dezvăluit actorul.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanța în Madrid. William Levy și-a mutat reședința chiar în capitala Spaniei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x