Elizabeth Gutierrez și William Levy au fost văzuți la un cunoscut restaurant din Miami, Cei doi stârnesc suspiciuni cu privire la o posibilă împăcare

Publicat pe 30.08.2023 la 19:38 Actualizat pe 30.08.2023 la 21:09

Elizabeth și William au fost văzuți părăsind un cunoscut restaurant din Miami, stârnind suspiciuni cu privire la o posibilă împăcare.

Elizabeth Gutierrez și William Levy

Gettyimages.com

William Levy și Elizabeth Gutiérrez au fost văzuți împreună pe 27 august, alimentânz zonurile potrivit cărora actorul cubanez ar avea o relație romantică cu Samadhi Zendejas.

Actorii au luat masa la restaurantul Gekko din Miami, care este deținut de cântărețul Bad Bunny. Levy și Gutiérrez au fost însoțiți de o femeie, a cărei identitate este necunoscută.

În imaginile care au fost difuzate în cadrul emisiunii El Gordo y La Flaca, vedetele din telenovele pot fi văzute părăsind restaurantul împreună, în timp ce li se face drum spre mașina. William s-a urcat pe scaunul șoferului, iar Elizabeth a mers alături de el pe scaunul pasagerului, în timp ce femeia care îi însoțea a urcat în spatele mașinii albe.

Paparazzi l-a întrebat pe cubanez, care nu a scos niciun cuvânt și părea serios: "William, ți-a plăcut restaurantul Bad Bunny's? A fost bun?", a întrebat fotograful în timp ce starul din Cuidado con el Ángel, a urcat în mașină, potrivit univision.com.

Nu se știe dacă William și Elizabeth sunt din nou într-o relație, însă Lili Estefan a declarat că "lucrurile sunt mult mai bune" între ei

"După ce s-a zvonit că și-au încheiat din nou relația din cauza unei noi infidelități, totul indică faptul că lucrurile sunt mult mai bune între William Levy și mama copiilor săi, draga noastră Elizabeth Gutiérrez", a spus ea în emisiunea pe care o prezintă împreună cu Raúl de Molina.

Zvonuri despre o iubire secretă între William Levy și Samadhi Zendejas

La sfârșitul lunii iunie, William și Samadhi au fost în vizită în Mexico City pentru a filma câteva scene pentru noul lor proiect. Actorii au fost văzuți sosind la hotel după cină, iar zvonurile despre o idilă au tot circulat de atunci.

O zi mai târziu, jurnalista Mandy Fridmann a relatat că relația lor merge dincolo de muncă.

"Persoane din cercul intim al actriței mexicane" ar fi confirmat că actorii "încep într-adevăr o relație", a declarat ea pentru Las Top News.

"Că Samadhi ar fi super îndrăgostită de William, deși, din prima zi, ar fi spus clar că nu caută să aibă o relație cu "titlu" de ceva", a adăugat comunicatoarea.

În articolul

Elizabeth Gutierrez și William Levy au fost văzuți la un cunoscut restaurant din Miami, Cei doi stârnesc suspiciuni cu privire la o posibilă împăcare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x