Elizabeth Gutierrez surprinde cu un filmuleț în care apare în lenejerie intimă. Actrița a lăsat un mesaj motivațional după despărțirea de William Levy

Publicat pe 05.03.2024 la 19:58 Actualizat pe 06.03.2024 la 10:34

Elizabeth Gutierrez își surprinde comunitatea de fani cu un filmuleț în care apare în lenjerie intimă. Vedeta s-a despărțit încă o dată de tatăl copiilor.

actrița zâmbește și are părul desprins

Elizabeth Gutierrez surprinde cu un filmuleț în care apare în lenejerie intimă

Getty Images

Faimoasa vedetă și prezentatoare a format un cuplu cu William Levy încă din 2003. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă au împreună doi copii, Christopher și Kailey. De-a lungul timpului relația lor a avut mai multe suișuri și coborâșuri.

Elizabeth Gutierrez surprinde cu un filmuleț în care apare în lenejerie intimă

De fiecare dată când a fost vorba despre o despărțire, principalul vinovat a fost indicat ca fiind William Levy. Se pare că relațiile sale amoroase cu cele mai multe dintre colegele de platou l-au transformat într-un gigolo în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, și-a continuat relația tumultoasă cu Elizabeth Gutierrez. În 2023, acesta a publicat un mesaj pe contul său personal de Instagram, acolo unde își anunța comunitatea de fani din toată lumea că este singur.

Nu a durat mult până când actorul a șters mesajul și toată această idee a rămas istorie. Actorul s-a implicat într-un nou proiect profesional ceea ce a însemnat încă o presupusă idilă cu o nouă colegă de platou.

De data aceasta vorbim despre Samadhi Zendejas, cea cu care a filmat cea mai nouă telenovelă. Cu toate că paginile publicațiilor au fost pline cu această știre, William Levy a negat vehement că ar avea o astfel de legătură intimă cu aceasta. În tot acest timp, Elizabeth Gutierrez s-a arătat departe de toate aceste zvonuri.

La finalul anului 2023 însă, cei doi au apărut încă o dată împreună, ca mai apoi, în 2024 să revină în atenția publicului ca și cuplu. Cu toate acestea, William Levy nu a semnalat că și-ar fi reluat sentimentele de iubire față de mama copiilor săi. A fost Elizabeth Gutierrez cea care a publicat mai multe imagini pe pagina personală de Instagram, semn că relația sa se îndrepta către liman. Elizabeth Gutierrez este una dintre cele mai apreciate vedete din Mexic la ora actuală cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Gutierrez și William Levy, o istorie pasională

Relația dintre cei doi celebri i-a pus pe fani pe gânduri încă de la prima despărțire. Nu este pentru prima oară în care s-au lăsat văzuți singuri, dată fiind ideea de infidelitate din partea actorului. Fanii din mediul online au sfătuit-o în repetate rânduri pe vedetă să renunțe la tatăl copiilor săi și să-și îndrepte atenția către alte posibile relații.

Citește și: William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale

Cu toate acestea, ori de câte ori a avut-o ocazia, aceasta a revenit la sentimentele sale din trecut. Cei doi s-au cunoscut în 2003 în cadrul competiției Protagonistas de Novela 2.

A fost pentru prima oară când s-a aflat despre gelozia lui William Levy în ceea ce o privește pe frumoasa Elizabeth Gutierrez. Se știe deja cine a ajuns să o cucerească pe vedetă. În 2005, cei doi au confirmat că așteaptă primul copil, pe Christopher Levy. Cei doi au făcut parte din telenovela Acorralada și ulterior au devenit cel mai îndrăgit cuplu din Mexic. Pentru prima oară s-a aflat despre infidelitatea actorului în 2008, atunci când acesta a filmat alături de Maite Perroni.

În articolul

Elizabeth Gutierrez surprinde cu un filmuleț în care apare în lenejerie intimă. Actrița a lăsat un mesaj motivațional după despărțirea de William Levy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x