Elizabeth Gutiérrez trimite mesaje indirecte în mediul online după zvonurile relației dintre William Levy și noua sa colegă de platou. “Nu te întoarce”

Publicat pe 28.06.2023 la 10:52 Actualizat pe 28.06.2023 la 11:47

Actrița a publicat în mediul online mai multe mesaje indirecte ce par a fi trimise către William Levy. Actorul lucrează în prezent în cadrul unui nou proiect și se zvonește că ar avea o relație cu colega de platou.

Elizabeth Gutiérrez și William Levy zâmbesc pe covorul roșu

Elizabeth Gutiérrez trimite mesaje indirecte în mediul online după zvonurile relației dintre William Levy și noua sa colegă de platou

Profimedia Images

O nouă polemică intervine în relația dintre Elizabeth Gutiérrez și William Levy care de la începutul anului 2022 nu au specific în totalitate dacă mai formează sau nu un cuplu. Luni mai târziu au oferit indicii cum că relația lor este în continuare sudată, chiar dacă nu au confirmat acest lucru.

Elizabeth Gutiérrez trimite mesaje indirecte în mediul online după zvonurile relației dintre William Levy și noua sa colegă de platou

Un nou articol publicat pe internet a reușit să o zguduie pe faimoasa Elizabeth Gutiérrez. Atât de mult încât vedeta a început să trimită mesaje indirecte în mediul online. William Levy a fost surprins luând cina alături de Samadhi Zendejas, ținând să arate că au o relație extrem de fructuoasă atât pe platou cât și în afara lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri de mai bine de 20 de ani, dat fiind faptul că s-au despărțit în repetate rânduri. În dimineața zilei de 27 iunie, actrița de origine mexicană a început să posteze mai multe citate în mediul online, mesaje îndreptate către tatăl copiilor săi.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez vorbește despre cea mai dificilă perioadă din relația cu William Levy: “A fost o traumă”

“Îmbrățișează strâns și nu te mai întoarce!”, a scris vedeta în primul mesaj, însoțit de o piesă a lui Marck Anthony, “Lo que te di”. Câteva ore mai târziu, un alt citat a apărut pe pagina sa. De data aceasta, a făcut aluzie la vorbele și faptele care nu întotdeauna coincid. În luna mai, acesta a fost întrebat de către jurnaliști dacă și-a reluat relația cu mama copiilor săi, dar actorul a evitat răspunsul.

“Nu, nu. Mai bine întrebați-o pe ea.”, a spus în fața microfonului de la Europa Press, arată univision.com. La scurtă vreme, a dezvăluit că este pregătit să iubească din nou pentru că inima lui nu aparține niciunei femei. De-a lungul timpului a fost cuplat cu colege de pe platourile de filmare precum Jacqueline Bracamontes sau Ximena Navarrete.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez au petrecut împreună Anul Nou în ciuda separării

De-a lungul timpului, William Levy s-a văzut într-o situație complicată cu mama copiilor săi. De aproape 20 de ani, relația lor este într-o continuă incertitudine. Cubanezul și-a anunțat ruputura în ianuarie 2022, însă ulterior a eliminat mesajul de pe rețelele sociale. În luna septembrie, Elizabeth Gutiérrez a vorbit despre speculațiile dintre ea și actor și a dezvăluit că ar avea mult mai multe de povestit.

Citește și: Mesajul pe care Elizabeth Gutiérrez l-a primit din partea lui William Levy. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere

“Am multe lucruri de spus.”, a menționat vedeta. În luna noiembrie, cei doi se aflau în vacanță în Spania. Nu au specificat totuși dacă locuiesc la Miami sau într-o altă locație împreună. Cu fiecare ocazie, se constată faptul că atunci când se împacă, lasă deoparte fiecare dificultate prin care au trecut. Au petrecut sfârșitul de an împreună și fiul Christopher în vârstă de 16 ani a fost cel care a evidențiat acest lucru.

Tânărul a publicat o fotografie de familie pe pagina personală de socializare, acolo unde apare și sora sa Kailey în vârstă de 12 ani. Elizabeth Gutiérrez are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez trimite mesaje indirecte în mediul online după zvonurile relației dintre William Levy și noua sa colegă de platou. “Nu te întoarce”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x