Elizabeth Gutiérrez vorbește despre cea mai dificilă perioadă din relația cu William Levy: “A fost o traumă”

Publicat pe 09.09.2023 la 21:20 Actualizat pe 09.09.2023 la 21:20

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a trăit în 2020 cea mai grea perioadă pe plan personal. În prezent, Elizabeth Gutiérrez a ținut să vorbească despre trauma de atunci.

Elizabeth Gutiérrez și William Levy stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Elizabeth Gutiérrez și William Levy în cadrul Billboard Latin Music Awards. 2021

Profimedia Images

De când și-au început relația în 2002, Elizabeth Gutiérrez și William Levy au avut perioade de suișuri și coborâșuri, mai multe decât oricine altcineva. Cu toate acestea, au ținut să formeze o familie chiar și atunci când au declarat că s-au despărțit.

Elizabeth Gutiérrez vorbește despre cea mai dificilă perioadă din relația cu William Levy

A fost în 2020 când cei doi au trecut prin cel mai greu moment din viața lor. Christopher, fiul lor, a vut un accident pe terenul de golf. Mașina pe care o conducea i-a prins picioarele și a fost nevoit să fie transportat de urgență la spital cu un elicopter. Au trecut trei ani de atunci, însă Elizabeth Gutiérrez își amintește și în prezent cum s-a simțit la ideea că nu poate face nimic pentru a-și ajuta copilul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cariera sportivă a lui Christopher Levy a fost pusă în mare pericol, asta pentru că a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, tânărul a reușit să treacă peste probleme și la vârsta de 17 ani este o stea a baseball-ului. Anul 2020 a fost complicat atât pentru el cât și pentru familie. La 3 ani de la accident, Elizabeth Gutiérrez și-a adus aminte cum a fost să trăiască cu o astfel de sperietură.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez a publicat o fotografie recentă alături de cei doi copii. Christopher seamănă leit cu William Levy, tatăl său celebru

“Tu vezi ce s-a întâmplat și apoi îl vezi din nou pe teren, că joacă și îți spui că n-a fost așa rău. Dar ce-a pățit el din punct de vedere emoțional, fizic, a fost o traumă, mai mult pentru noi aș putea spune.”, a povestit printre lacrimi celor de la “Ojos de mujer”, arată univision.com. Să-și vadă fiul într-o astfel de stare a fost dificil pentru amândoi. Aceștia le-au mulțumit întotdeauna celor care le-au fost alături și s-au rugat pentru tânăr.

“Să ne vedem copilul, să știm că nu putem să facem nimic pentru el, am vrut să facem atâtea, dar uneori nu puteam să facem nimic. Acum că-l văd așa este admirabil.”, a povestit mămica celebră.

Christopher Levy este un sportiv îndrăgit la o vârstă fragedă

De mic copil, fiul lui William Levy a demonstrat că are aptitudini pentru baseball și chiar dacă are abia 17 ani, reușește să strălucească pe terenul de fotbal.

Citește și: Fiica faimoșilor William Levy și Elizabeth Gutiérrez uimește cu transformarea sa. Kailey a publicat un filmuleț pe TikTok

“Este mândria mea, să-l văd sănătos. Nu este nimic ce-mi place mai mult pe lume decât să-mi văd copiii că fac ceea ce-și doresc și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Este o carieră foarte dură, nu este nimic sigur pentru că există competiție. Dar mereu am zis că fiul meu a câștigat teren pentru că el crede îl propriile forțe. Cred că pentru noi asta este punctul numărul 1, are multă credință, este foarte disciplinat, merită.”, a declarat vedeta.

Tânărul de 14 ani pe atunci, a suferit un accident cu o mașină de golf în Weston, Florida. A fost nevoit să fie transportat de urgență la spital. A fost însoțit de doi tineri în vârstă de 13 și 14 ani. Din cauza vitezei cu care mergeau, tinerii au ieșit expulzați din vehicul. A fost un moment dificil pentru toată lumea.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez vorbește despre cea mai dificilă perioadă din relația cu William Levy: “A fost o traumă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x