Emmanuel Palomares vorbește despre săruturile cu Irina Baeva, fosta iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat de colaborarea lor

Publicat pe 05.06.2024 la 18:22 Actualizat pe 05.06.2024 la 18:29

Emmanuel Palomares a vorbit despre săruturile cu Irina Baeva, fosta sa iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto, actualul partener al actriței, când a aflat de colaborarea lor

Emmanuel Palomares a vorbit despre săruturile cu Irina Baeva, fosta sa iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto, actualul partener al actriței, când a aflat de colaborarea lor

Profimediaimages.ro

La opt ani după ce și-au încheiat relația, actorii urmează să lucreze din nou împreună într-o piesă de teatru. Reîntâlnirea fostului cuplu l-a pus pe Gabriel Soto în centrul atenției din cauza posibilei gelozii pe care ar putea-o simți.

Citește și: Özge Özpirinçci și-a schimbat look-ul pentru rolul din ”Sandik Kokusu”. Cum arată acum îndrăgita actriță

Emmanuel Palomares vorbește despre săruturile cu Irina Baeva, fosta iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat de colaborarea lor

Emmanuel Palomares și Irina Baeva vor forma din nou un cuplu într-o piesă de teatru, la opt ani după ce și-au încheiat relația. Actorul venezuelean a vorbit despre reîntâlnirea cu fosta sa parteneră.

„Mă bucur foarte mult de această reîntâlnire profesională, cu siguranță că ne cunoaștem deja și sunt sigur că va fi o treabă grozavă datorită faptul că ea este profesionistă și dedicată, la fel ca mine, împreună cu întreaga distribuție”, a explicat el în cadrul emisiunii Todo para la mujer.

Despre cum este să lucreze cu Irina Baeva, care în trecut i-a fost iubită, actorul în vârstă de 33 de ani a ținut să precizeze că este foarte fericit să lucreze cu ea, precum și cu restul distribuției din 'Aventurera'.

"Nimic dificil, sunt foarte liniștit, este ceva profesional în care venim să ne lăsăm inima, așa cum fac de obicei în toate proiectele mele. Sunt foarte fericit că ea este aici, că Daniel este aici, că Nicola este aici, domnul Salvador, Coco, cred că a fost o alegere foarte bună", a subliniat el.

Citește și: Itatí Cantoral vorbește despre căsnicia cu Eduardo Santamarina. Cum se înțeleg după divorțul cauzat de infidelitate

Între fostul cuplu ar putea exista săruturi, iar Emmanuel Palomares a răspuns la întrebarea dacă Gabriel Soto ar putea fi gelos.

„Adevărul este că nu (n.r. să existe gelozie), cred că suntem profesioniști și treaba mea este să vin să fac tot ce pot pentru voi (n.r. publicul)”, a spus el.

În ceea ce privește săruturile care ar putea exista între el și Irina Baeva, el a spus: „Încă nu (nu ne-am sărutat), dar dacă veniți să vedeți piesa, veți vedea tot ce se întâmplă în această poveste cu personaje mari”, a spus el.

Înainte de declarațiile lui Emmanuel Palomares, Irina Baeva a dat deja de înțeles că povestea de dragoste cu fostul iubit s-a terminat. Ea a subliniat chiar într-un interviu acordat lui Edén Dorantes că sunt foarte buni prieteni, așa că Gabriel Soto nu are nicio problemă cu faptul că lucrează împreună.

„Nu, nu există niciun motiv (ca Gabriel Soto să fie gelos)”, i-a spus ea reporterului. "Avem multă încredere. Vă spun același lucru despre comentariile (Geraldine Bazán), poveștile sunt deja închise, cartea este deja închisă... Pagina a fost întoarsă cu mult timp în urmă", a spus el.

"Suntem foarte buni prieteni. Îl iubesc foarte mult. Am fost foarte fericită că a fost aici. Este o persoană în care am multă încredere. Este o persoană pe care o iubesc foarte mult și îi doresc tot succesul din lume și sunt foarte fericită că va putea să fie aici și să facă parte din asta", a conchis ea.

Citește și: Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

În articolul

Emmanuel Palomares vorbește despre săruturile cu Irina Baeva, fosta iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat de colaborarea lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x