Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

Publicat pe 01.09.2024 la 15:30 Actualizat pe 01.09.2024 la 12:19

Grettell Valdez a vorbit despre lupta împotriva cancerului. Actrița a făcut mai multe intervenții pentru a scăpa de boala nemiloasă. Iată ce arată analizele recente.

Grettell Valdez a vorbit despre lupta împotriva cancerului. Actrița a făcut mai multe intervenții pentru a scăpa de boala nemiloasă. Iată ce arată analizele recente.

Profimediaimages.ro

Grettell Valdez a afirmat că a mers recent la un control, după ce a fost diagnosticată cu cancer în 2017.

Citește și: Özge Özpirinçci și-a schimbat look-ul pentru rolul din ”Sandik Kokusu”. Cum arată acum îndrăgita actriță

Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

Grettell Valdez a trecut prin momente grele când, în 2017, a fost diagnosticată cu cancer la degetul mare. Aceasta spune că s-a întâmplat din cauza felului în care i s-a făcut manichiura.

Ea a reușit să eradicheze boala prin extirparea negului cu tumoare și plasarea unui implant. Cu toate acestea, după cinci ani, afecțiunea amenința să revină, deoarece actrița a dezvoltat un virus în aceeași zonă care se putea transmuta.

Cu o nouă intervenție chirurgicală, în care i-au fost îndepărtate o parte din amprentă și o porțiune din unghie, plus un tratament cu laser și chimioterapie, ea a împiedicat din nou răspândirea afecțiunii.

La puțin peste doi ani de la episodul care i-a pus în pericol sănătatea, Grettell Valdez a anunțat că nu mai este prezent cancerul în organismul ei.

Citește și: Itatí Cantoral vorbește despre căsnicia cu Eduardo Santamarina. Cum se înțeleg după divorțul cauzat de infidelitate

"Mă simt foarte bine. De fapt, ieri am fost la doctorul meu pentru un control. O dată la șase luni trebuie să îmi fac un control la degețel și totul este perfect", a declarat ea pentru «De primera mano» pe 30 mai.

Recent, Grettell Valdez a făcut vâlvă în rândul publicului după ce s-a postat într-o stare proastă și cu o perfuzie intravenoasă.

Actrița a precizat că starea ei s-a degradat pentru că a contractat salmonella, așa că nu are nicio legătură cu ceea ce a trecut în trecut.

΄Sunt viruși peste tot și cred, de asemenea, că, dintr-o dată, când lucrezi atât de mult timp, timp de șase luni, corpul tău se relaxează și totul iese la iveală”, a spus Grettell.

„Am fost speriată pentru că trebuia să înregistrez, adică m-au oprit după două zile cu atâtea medicamente, încât am zis «bine»”, a mai recunoscut ea, conform Univision.

Citește și: Prima reacție a lui Kerem Bürsin despre presupusa idilă cu o cântăreață celebră. Actorul a rupt tăcerea

În articolul

Grettell Valdez, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Ce arată ultimele analize după diagnosticul primit în urmă cu doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 septembrie 2024. Peștii au un program aglomerat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
LIVE TEXT. Ore critice în Galaţi. Hidrologii au prelungit codul roşu de inundaţii, iar în Slobozia Conachi nivelul apei creşte de la o oră la alta
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Catine
Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem. La numai 11 ani si-a depășit tatăl cu abilitățile pe care le are
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă iei vitamina B12 zilnic. Ce efecte adverse poate avea
Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
DeParinti
Totul despre sarcina falsă. Cum poate fi interpretată și ce spun specialiștii
MediCOOL
Cum îți poți proteja organismul toamna. Ce poți face pentru a-ți sprijini sănătatea în acest anotimp
HelloTaste
Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat
x