Noi detalii despre sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă. Tot ce trebuie să știi

Publicat pe 09.09.2024 la 16:49 Actualizat pe 09.09.2024 la 17:26

Golden Boy – Dragoste rebelă continuă cu cel de-al treilea sezon. După ce producția a reușit să încânte fanii cu o poveste inedită, iată că surprizele continuă.

actori pe platourile de filmare

Golden Boy - Dragoste rebelă continuă cu sezonul 3

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă este una dintre cele mai îndrăgite producții la momentul actual. Primele două sezoane au avut un succes răsunător. Chiar dacă fanii au făcut o diferență uriașă între cele două povești, în cele din urmă a avut o întreagă armată de fani.

Noi detalii despre sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă

Povestea dintre Ferit și Seyran continuă, asta după ce primele două sezoane a avut un succes de neuitat. Sezonul trei este scris de către H. Zeynep Bonçe care a fost și în spatele poveștilor "The Ambassador's Daughter" și "Ates Kuslari". Regizat de către Burcu Alptekin în continuare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Personajele principale interpretate de către actorii Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor vor rămâne în cadrul aceleiași misiuni. Cu toate acestea, povestea se schimbă cu separarea dintre Ferit și Seyran.

Astfel, noi actori vor ajunge pe micile ecrane ca parte a poveștii Golden Boy – Dragoste rebelă. Cem Söküt va fi Sinan ce va intra în viața personajului Seyran ( Afra Saraçoğlu). Pelin Akil se zvonește că va juca rolul partenerei lui Ferit. Cu toate acestea până acum nu au existat confirmări în acest sens, arată albawaba.com.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu. Răspunsul i-a uimit pe fanii din mediul online

În noul sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă îi vom vedea și pe actorii Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu. Așa cum vedem în presa din Turcia, se pare că data oficială pentru începerea noului sezon este 13 septembrie 2024.

Afra Saraçoğlu care joacă rolul Seyran a fost văzută deja pe platourile de filmare ale seriei în cadrul sezonului 3. Aceasta a apărut în fața fanilor cu un nou look. Se pare totuși că actrița nu a ales să se tundă ci să folosească o perucă pentru personajul său atât de îndrăgit. Mulți au spus că vedeta a întinerit astfel.

Cine este Afra Saraçoğlu, vedeta care interpretează rolul Seyran

Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, aceasta a mai avut roluri de succes și în trecut, însă nu la această intensitate. A jucat în Bad boy în 2017, dar și Fazilet Hanım ve Kızları İzle. În 2018 a primit premiul “Shining star award” în cadrul ediției cu numărul 45 a Golden Butterfly Awards.

Citește și: Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

Faptul că a ajuns să joace rolul Seyran în Golden Boy – Dragoste rebelă i-a adus recunoaștere internațională și a adus-o pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. A format un cuplu cu actorul Mert Yazıcıoğlu, însă odată ce a ajuns să se apropie tot mai mult de Mert Ramazan Demir, relația acestora a trecut de la prietenie la dragoste.

Nu se cunoaște încă o informație oficială legată de relația lor, însă cei mai mulți spun că s-ar fi despărțit. De aceea și personajele lor din serial au suferit modificări. Abordările jurnaliștilor nu au adus nicio lumină în acest caz, însă fanii așteaptă cu nerăbdare să afle adevărul, așa cum putem observa din comentariile lăsate în mediul online. La vârsta de 26 de ani, Afra Saraçoğlu a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.

În articolul

Noi detalii despre sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă. Tot ce trebuie să știi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x