Emre Kivilcim, frumosul actor din serialul turcesc “Elif”

Publicat pe 18.08.2020 la 11:29 Actualizat pe 18.08.2020 la 11:38

Emre Kivilcim, actorul care îl interpretează pe Semir în serialul turcesc “Elif”, s-a născut la 2 septembrie 1991, în Malatya.

Emre Kivilcim, frumosul actor din serialul turcesc “Elif”

Emre Kivilcim, frumosul actor din serialul turcesc “Elif”

Emre Kivilcim, actorul care îl interpretează pe Semir în serialul turcesc “Elif”, s-a născut la 2 septembrie 1991, în Malatya. Principala sa profesia este cea de inginer chimic, dar pasiunea pentru actorie l-a atras într-o lume complet diferită.

Astfel, urmându-și visul, el a devenit un actor de succes datorită rolului său din serialul turcesc “Elif” din 2014 până în 2017. Cariera lui a înflorit, primind un nou rol tot pe nume Selim în serialul "Cinayet-i Ask" (2017). În 2018, acesta a jucat și în "Adi: Zehra".

În timpul liber, el este pasionat de călărie și practică arte marțiale.

Despre serialul „Elif”

Povestea serialul se concentrează pe Elif, o fată drăguță și amabilă de 6 ani, care este în pericol să fie vândută pentru a plăti datoriile de joc ale tatălui său vitreg, Veysel Șimșek. Mama ei Melek scapă, dar află că este foarte bolnavă. O părăsește pe Elif în protecția celei mai bune prietene ale ei, Ayșe Doğan, o menajeră din gospodăria unei familii înstărite. Ayșe încearcă să obțină permisiunea familiei Emiroğlu pentru a o crește pe Elif în conac.

Cu toate acestea, ea ține un secret bine ascuns: Elif este copilul biologic al Kenanului, iubitul fiu mai mare al familiei înstărite. Kenan nu știe că Elif este copilul său dintr-o dragoste trecută, la care familia lui l-a obligat să renunțe. Acum este căsătorit cu Arzu Karapınar. Au o fiică, Tuğçe Emiroğlu, care este o fată foarte răsfățată. Elif este obligată să trăiască la moșia de lux, departe de mama iubită și nu știe cât de aproape se află de tatăl ei.

Urmărește serialul "Elif", de luni până vineri, de la 13:30, iar în reluare, de luni până vineri de la 03:45!

Citești și: Selin Sezgin, actrița din “Elif”, a avut parte de o mare provocare la început de carieră Gülçin Tunçok, frumoasa actriță din serialul turcesc “Elif” în rolul lui Zeynep

În articolul

Emre Kivilcim, frumosul actor din serialul turcesc “Elif”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp