Gülçin Tunçok, frumoasa actriță din serialul turcesc “Elif” în rolul lui Zeynep

Publicat pe 31.07.2020 la 14:43 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:34

Gülçin Tunçok, actrița care o interpretează pe Zeynep Emiroglu în serialul turcesc “Elif”, s-a născut la 1 ianuarie 1992, în Bursa, Turcia. Ea a devenit faimoasă pentru aparițiile sale în Cinayet-i Ask (2017), Adanali (2008), Adanalı sezon 2 (2009), Karadağlar (2010) și Elif (2014).

Pe 23 august 2015, actrița de origine turcă a plecat în Indonezia pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a SCTV, alături de Isabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım și Selin Sezgin.

Frumoasa actriță este într-o relație cu Emre Kivilcim, co-star-ul din serialul “Elif” și împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, Emre a cerut-o de soție în fața fanilor din Indonezia.

Despre serialul turcesc "Elif"

Povestea serialului se concentrează pe Elif, o fată drăguță și amabilă de 6 ani, care este în pericol să fie vândută pentru a plăti datoriile de joc ale tatălui său vitreg, Veysel Șimșek. Mama ei Melek scapă, dar află că este foarte bolnavă. O părăsește pe Elif în protecția celei mai bune prietene ale ei, Ayșe Doğan, o menajeră din gospodăria unei familii înstărite. Ayșe încearcă să obțină permisiunea familiei Emiroğlu pentru a o crește pe Elif în conac.

Cu toate acestea, ea ține un secret bine ascuns: Elif este copilul biologic al Kenanului, iubitul fiu mai mare al familiei înstărite. Kenan nu știe că Elif este copilul său dintr-o dragoste trecută, la care familia lui l-a obligat să renunțe. Acum este căsătorit cu Arzu Karapınar. Au o fiică, Tuğçe Emiroğlu, care este o fată foarte răsfățată. Elif este obligată să trăiască la moșia de lux, departe de mama iubită și nu știe cât de aproape se află de tatăl ei.

Urmărește serialul "Elif", de luni până vineri, de la 13:30, iar în reluare, de luni până vineri de la 03:45!

Citește și: Hasan Hay Ballıktaş, actorul din "Elif", în rolul lui Veysel Simsek Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

În articolul

Gülçin Tunçok, frumoasa actriță din serialul turcesc “Elif” în rolul lui Zeynep

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda