Engin Akyürek a devenit subiect de discuție în mediul online. Noul său stil împarte fanii în două tabere

Publicat pe 16.02.2024 la 12:05 Actualizat pe 16.02.2024 la 13:24

Engin Akyürek își continuă proiectele profesionale și impresionează audiența cu stilul său. De data aceasta este vorba despre o campanie cu un brand celebru.

actor zâmbește

Engin Akyürek a devenit subiect de discuție în mediul online

Instagram

Pe lângă alte proiecte profesionale recunoscute, actorul Engin Akyürek a devenit cunoscut în lumea întreagă odată cu proiectul Numele meu este Farah, acolo unde a jucat rolul principal împreună cu Demet Özdemir.

Engin Akyürek a devenit subiect de discuție în mediul online

Invitat în cadrul unei petreceri private, faimosul actor a fost criticat pentru ținuta pe care a purtat-o. Astfel, fanii s-au împărțit în două tabere: cei care îl apreciază și cei care spun că ar trebui să-și schimbe stilistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Te iubim, dar din păcate acest outfit nu funcționează”, “Domnule Engin, schimbă-ți stilistul”, “Te rog, întoarce-te la stilul tău”, „Crezi că funcționează?”, „Arată ca un mire în pijamale”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Este foarte discret în ceea ce privește viața personală, însă se cunoaște faptul că în prezent nu formează un cuplu. Cu toate acestea, și-a exprima ideea despre dragoste într-un interviu recent.

Citește și: Cum ar fi putut să aibă succes pe plan internațional serialul Numele meu este Farah cu Demet Özdemir în rol principal. Ce se întâmplă în prezent

“Iubirea se ascunde în locuri pe care nu le cunoaștem. Este ca o referință personală în viețile noastre. Atunci când ești îndrăgostit, totul se destramă. Tot ce este neplăcut se transformă în lucruri frumoase.”, a spus actorul, potrivit milliyet.com.tr. A interpretat personajul Tahir în povestea turcească Numele meu este Farah și a devenit cunoscut în lumea întreagă. S-a aflat că are un frate care îi seamănă leit pe nume Eren Akyürek. Acesta din urmă s-a căsătorit în 2019 și nunta a avut loc în Erzincan, potrivit sabah.com.tr.

Alături de faimoasa Demet Özdemir a cunoscut succesul cu adevărat. Serialul Numele meu este Farah este o adaptare a poveștii argentiniene La chica que limpia, ce a avut un succes răsunător în țara de origine.

Engin Akyürek spune adevărul despre viața de celebritate

Faimosul actor a reușit să-și impresioneze fanii cu rolul Tahir Lekes din Numele meu este Farah și producția s-a lansat într-o uriașă campanie pe rețelele sociale. Engin Akyürek este de părere că poate oferi un exemplu elocvent tinerilor care își doresc aceeași meserie în viitor.

Citește și: Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah. Ce răspuns i-a oferit Engin Akyürek

“Munca noastră este văzută în lume. Desigur că mi-ar plăcea să joc într-un proiect din afară. O altă experiență. Să fiu cu actori diferiți, într-o structură diferită, într-o altfel de poveste. Când e vorba despre proiecte digitale sau pe posturi naționale, munca noastră e clar că se difuzează în diferite părți ale lumii. În acest sens, ar trebui să găsim modalități de a face totul mai bine.”, a spus actorul.

De asemenea, a ținut să specifice faptul că nu este necesar să existe proiecte în afara țării natale pentru a fi cunoscut în lumea întreagă. Cu toate că serialul Numele meu este Farah nu a avut efectul așteptat în Turcia, succesul s-a observat imediat. Actorul are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

În ceea ce o privește pe Demet Özdemir, aceasta are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii. Este cunoscută în lumea întreagă și distribuită doar în proiecte de succes.

În articolul

Engin Akyürek a devenit subiect de discuție în mediul online. Noul său stil împarte fanii în două tabere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x