Eric del Castillo dezvăluie cu tristețe: “Încep să rămân singur”. Cum vede marele actor această perioadă a vieții

Publicat pe 19.02.2024 la 18:30 Actualizat pe 19.02.2024 la 15:29

Eric del Castillo elimină orice zvon legat de o aparentă demență și spune că este mulțumit de viață și dornic să lucreze în continuare. Ce a declarat marele actor.

Eric del Castillo poartă un costum negru, cămașă albă și zâmbește

Eric del Castillo dezvăluie cu tristețe: “Încep să rămân singur”

Profimedia Images

Eric del Castillo vorbește în cel mai recent interviu la vârsta de 90 de ani despre viața sa actuală. În prezent lucrează la telenovela Vivir de amor și demonstrează că nu suferă de o aparentă demență senilă. Jurnaliștii locali susțin că are o coerență în vorbire pe care poate puțini din generația actuală o dețin cu adevărat.

Eric del Castillo dezvăluie cu tristețe: “Încep să rămân singur”

În luna iulie a anului 2024, actorul va împlini 90 de ani. Cu toate acestea, rămâne unul dintre cei mai apreciați și este în continuare la fel de dornic să pășească pe platourile de filmare ale producțiilor care până în prezent l-au făcut atât de cunoscut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este principal pentru un actor să aibă de muncă. Un actor fără muncă se frustrează, adevărul e că suferă mult. Această profesie este puțin crudă, mai ales când ești la început. Când vrei să devii actor și ajungi în această lume, dar nu reușești ce ți-ai propus, este un pic de amărăciune.

Citește și: Gaby Spanic îl acuză pe Pablo Montero de un presupus abuz. Ce mărturisiri a făcut actrița: "A fost cineva pe care îl stimez foarte mult"

Apoi urmează frustrarea în fața vieții, dar trebuie înțeles următorul lucru: îmi place să vorbesc cu tinerii să le spun că această carieră are suișuri și coborâșuri. Depinde de foarte multe lucruri care nu țin de propria persoană, depinde apoi de cum arăți, depinde de talentul, memoria ta. Depinde de multe lucruri, de relațiile publice, de milioane de factori pentru a avea succes.”, a declarat Eric del Castillo.

Actorul spune că în acest moment se simte ca la 90 de ani, nu se mai gândește la faptul că are 89. De asemenea, are mici probleme de sănătate, dar nimic care să nu poate fi rezolvat într-o manieră ușoară.

“Am împlinit 89 de ani, dar trăiesc pe 90. Am durerile mele, spatele, vederea, nu am nimic. Cred că trăiesc normal pentru vârsta mea. Mulțumită lui Dumnezeu nu am nicio boală cruntă, nimic din ce se spune în mediul online. Am fost sportiv în tinerețe și în plus toată viața am trăit-o într-un mod sănătos.”, a transmis.

Eric del Castillo nu-și mai recunoaște colegii actori

Moartea mai multor personalități din televiziune precum Ignacio López Tarso și Andrés García i-au lăsat lui Eric del Castillo o profundă durere în suflet. De fiecare dată recunoaște că nu-și mai cunoaște proprii colegi de pe platourile de filmare.

Citește și: Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares surprind comunitatea din mediul online cu un dans inedit. Cum au fost filmați actorii

“Mă face fericit să văd atâția colegi tineri ce au început carierele. Unii nu atât de tineri, dar nu sunt din epoca mea. Și mă face fericit să văd cât entuziasm se află în personajele pe care le interpretează, pentru carierele lor. Uneori sunt trist pentru că nu mai sunt colegii mei. Am avut câțiva, dar au plecat, rămân singur. De aici îi cunosc pe Eugenia Cauduro și Gaby Spanic pentru că lucrăm la telenovela Soy tu duena, dar abia dacă vorbim.”, a spus acesta.

Cu toate că nu este prezent în mediul online, fiica Kate del Castillo este cea care postează fotografii și filmulețe alături de acesta pentru ca fanii să observe cât de mult s-a schimbat pe parcurs. Continuă să lucreze ca și actor.

În articolul

Eric del Castillo dezvăluie cu tristețe: “Încep să rămân singur”. Cum vede marele actor această perioadă a vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x