Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares surprind comunitatea din mediul online cu un dans inedit. Cum au fost filmați actorii

Publicat pe 10.02.2024 la 20:30 Actualizat pe 10.02.2024 la 20:30

Gabriela Spanic revine în atenția fanilor cu mișcări de dans inedite. Ce filmuleț a publicat vedeta pe contul personal de socializare.

Gabriela Spanic poartă o rochie cu flori și decolteu

Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares surprind comunitatea din mediul online cu un dans inedit

Profimedia Images

Ca de fiecare dată, Gabriela Spanic își surprinde comunitatea de fani cu postări inedite. De data aceasta, celebra actriță cunoscută pentru rolul celebru din La Usurpadora, apare alături de Emmanuel Palomares în mișcări de dans.

Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares surprind comunitatea din mediul online cu un dans inedit

Este vedeta care fără doar și poate nu se oprește! Gabriela Spanic apare într-o nouă provocare pe rețelele sociale alături de colegul de platou, Emmanuel Palomares. Cei doi joacă împreună în telenovela Vivir de amor. De asemenea, mesajul pe care l-a lăsat actrița pe contul personal de socializare a reușit să-i emoționeze pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi mulțumesc pentru că am de muncă, pentru că am sănătate, colegi de muncă pe care îi admir, un șef minunat pe care îl cunosc și care mă cunoaște de multă vreme, mulțumesc pentru că fac parte dintr-o astfel de producție, mulțumesc celor de la machiaj, costume, tehnic, minunați. Regizori, fotografi și cameramani, cei de la lumini etc! Vă iubesc pe toți! Mulțumesc domnului domnilor, Jesus! Care mă iubește și are grijă de mine exact așa cum sunt. De dimineața filmăm foarte devreme și începem ziua cu atitudine pozitivă. Fericită și cu o pace în suflet care depășește orice înțelegere. Mulțumesc domnului Emmanuel Palomares care a fost mereu și cu toată lumea foarte bine dispus. Vă iubesc mereu, îngerașii mei că sunteți mereu alături de mine. Mulțumesc, sunt fără cuvinte!”, a scris acrița.

Citește și: Gabriela Spanic anunță noua producție în care joacă. Actrița se pregătește să revină pe micile ecrane

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin de pe platourile de filmare. Cât despre Emmanuel Palomares, acesta revine în atenția publicului din Mexic după ce a avut debutul în drama “Forgive us our sins”. Noua producție a lui Salvador Mejia adună laolaltă mai mulți actori de renume.

Ce actori mai joacă alături de Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares

A avut premiera în Mexic la începutul lunii noiembrie, printre actorii din distribuție făcând parte Francisco Gattorno, Eric del Castillo, dar și René Strickler, Eugenia Cauduro, Magda Karina, Roberto Romano, Marco León, Mauricio Muela și Amairani Romero.

Citește și: Actrița care aproape “i-a furat” rolul faimoasei Gabriela Spanic în La usurpadora. Cine trebuia să joace dublul rol

O adaptare a telenovelei portugheze Blood ties din 2010, producția spune povestea unei familii ce se află în conflicte interminabile datorită a două surori ce sunt separate într-un accident. Mai târziu, din cauza sorții, acestea devin rivale.

Recent, actrița din Venezuela și-a deschis inima și a vorbit printre lacrimi despre tatăl fiului său, acum în vârstă de 13 ani. Tânărul Gabriel de Jesus a fost de-a lungul timpului o alinare pentru mama sa celebră, însă la început totul a fost foarte dificil pentru vedeta de telenovele.

“I-au spus că fiul meu nu este copilul lui, au fost foarte multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe certuri, apoi a încercat să mă lovească, am mâncat sânge, am fost pe punctul de a-mi pierde fiul și i-am spus să plece.”, a spus vedeta. Gabriela Spanic vorbește cu mândrie despre fiul ei, cea mai mare bucurie din viața sa.

În articolul

Gabriela Spanic și Emmanuel Palomares surprind comunitatea din mediul online cu un dans inedit. Cum au fost filmați actorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x