Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență. Marele actor a lămurit întreaga problemă

Publicat pe 07.09.2023 la 12:04 Actualizat pe 07.09.2023 la 12:29

Actorul a lămurit întreaga problemă în ceea ce privește starea actuală de sănătate și a trimis un mesaj dur tuturor celor care-i spun că este pe moarte.

Eric del Castillo poartă un costum negru și o cămașă albă

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență

Profimedia Images

După o perioadă petrecută în San Francisco alături de Kate del Castillo și partenerul acesteia Édgar Bahena, marele actor Eric del Castillo a apărut în fața presei pentru a vorbi despre starea sa de sănătate. Actorul în vârstă de 89 de ani a făcut referire la zvonurile ce punctează că este pe moarte și că suferă de demență.

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență

Într-un interviu cu Edén Dorantes pe 5 septembrie, actorul din Abismo de Pasion a pus capăt speculațiilor și chiar dacă “l-au omorât” în nenumărate rânduri, acesta se găsește într-o stare perfectă de sănătate. A profitat de faptul că s-a aflat în fața camerelor pentru a-și arăta supărarea față de ce-i care caută să-i prejudicieze numele cu astfel de petiții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am venit să vorbesc cu un producător și trebuie ca totul să meargă bine pentru că există aceste bârfe care spun că o să mor. M-au omorât de cinci ori până acum și eu le spun acelor persoane că totul se întoarce.”, a declarat Eric del Castillo, arată univision.com.

Tatăl faimoasei Kate del Castillo a punctat că în ciuda faptului că nu-l deranjează astfel de speculații, producătorii știu cu siguranță starea sa de sănătate actuală.

Citește și: Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său. S-a zvonit că ar avea demență

“Nu știu de ce o fac, le lipsește munca. Mie nu îmi iau nimic, ceea ce sunt nimeni nu-mi va lua.”, a mai menționat în declarații. Cât despre planurile de viitor, Eric del Castillo a ținut să aducă în discuție următorul proiect profesional alături de producătorul Salvador Mejía.

“Da, există planuri pentru o telenovelă cu domnul Salvador Mejía. O să încep o telenovelă, începem în noiembrie, azi am avut o discuție.”, a spus. Nu a trecut multă vreme de când Verónica del Castillo, fiica actorului a ținut să lămurească speculațiile cu privire la presupusa demență de care suferă Eric del Castillo.

“Nu știu de unde au scos asta. El se găsește într-o stare bună de sănătate. Ieri am participat în cadru unui eveniment pe covorul roșu alături de doctorul meu care are grijă și de tate și el mi-a oferit speranțe că se află într-o stare bună.”, a precizat.

Detalii despre viața marelui actor Eric del Castillo

Născut pe 22 iulie 1934, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele. A fost căsătorit cu Roxana Billini Santamaria între 1964 și 1967 și în prezent are trei copii: Kate del Castillo, Veronica del Castillo și Ponciano del Castillo.

A jucat în piese de teatru, filme, telenovele și a regizat, scris și a început cariera în perioada de aur a lumii cinematografice în Mexic. A jucat în Hot Snake în 1978, La Mentira în 1998, Tramp în 1994, Perro callejero în 1980 și Nina amada mia în 2003. În același interviu menționat mai sus a punctat că are o impresie pozitivă despre partenerul fiicei Kate del Castillo cu 10 ani mai tânăr decât aceasta.

“Dacă vreți să mă întrebați de el vă spun că am o părere magnifică. Este un băiat foarte muncitor, foarte serios, i-am cunoscut familia, suntem mulțumiți de el.”, a spus.

În articolul

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență. Marele actor a lămurit întreaga problemă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x