Erika Buenfil, actrița din “Triumful dragostei”

Publicat pe 04.09.2020 la 10:33 Actualizat pe 04.09.2020 la 10:38

Profimedia

Despre actriță:

Erika Buenfil, sau pe numele său complet Teresa de Jesús Buenfil López, este o celebră actriță, prezentatoare TV și cântăreață mexicană.

Erika Buenfil s-a născut pe data de 23 noiembrie 1963, în Monterrey, Nuevo León, Mexic. Actrița și-a câștigat notorietatea prin rolurile sale principale în mai multe telenovele de succes, printre care „Amor en Silencio” (1988), „Marisol” (1996), „Tres Mujeres” (1999-2000) și „Amores Verdaderos” (2012-2013).

Erika și început cariera la o vârsta la care majoritatea fetițelor încă se joacă cu păpuși, mai exact la vârsta de 11 ani. Primul ei contact cu televiziunea a fost în anul 1977 prin telenovela „Acompañame”. Ca urmare a reprezentației sale au urmat mult mai multe roluri în diferite distribuții, cum ar fi „Ambicion”, „Conflictos de un Medico”, unde a jucat alături de Victoria Ruffo, și „Aprendiendo a Amar”. În anul 1981 a avut parte de recunoaștere internațioanală datorită succesului telenovelei “El derecho de nacer”. Datorită talentului ei și experienței acumulate la o vârstă fragedă, în 1985 a primit primul ei rol principal în „Angelica”.

Buenfil s-a luptat mult pentru carierea ei, fiind conșrientă de talentul și dedicarea ei. Motiv pentru care o bună periodă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor din cauza tratamentului nu foarte plăcut din cadrul trustului pentru care lucra. Anii 1988-1995 au fost cei mai prosperi ani pentru cariera Erikăi, aceasta a jucat în rolul protagonistei în „Amor en silencio” și „Vida Robada”, fiind cele mai memorabile și populare ecranizări la vremea aceea. Sătulă de tratamentul nedrept, în 1995, Erika se mută la Televisa, cerând un tratament mult mai bun. Lucru care s-a întâmplat de altfel, a fost distribuită în telenovela fenomen „Tres Mujeres”, iar anii 2000 au fost de-a dreptul plini pentru actriță.

Erika Buenfil continua să joace fără încetare, din anul în care s-a mutat la Televisa, susținând că este fericită și că primește recunoașterea și respectul necesar.

Pe plan personal toată atenția artistei este îndreptată către fiul său, Nicholas De Jesus, pe care îl crește singură.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo.

Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță, Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Dominika Paleta în rolul Jimenei de Alba în telenovela „Triumful Dragostei” Daniela Romo, actrița din „Triumful dragostei”, este o mare artistă de succes

În articolul

Erika Buenfil, actrița din “Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x