Dominika Paleta în rolul Jimenei de Alba în telenovela „Triumful Dragostei”

Publicat pe 28.08.2020 la 12:05 Actualizat pe 28.08.2020 la 12:10

Dominika Paleta, frumoasa actriță din rolul Jimenei în telenovela „Trimful Dragostei”, s-a născut la 23 octombrie 1972 în Cracovia, Polonia, într-o familie mixtă, ea având origini poloneze și mexicane.

Dominika Paleta în rolul Jimenei de Alba în telenovela „Triumful Dragostei”

Dominika Paleta în rolul Jimenei de Alba în telenovela „Triumful Dragostei”

profimedia

Dominika Paleta, frumoasa actriță din rolul Jimenei în telenovela „Trimful Dragostei”, s-a născut la 23 octombrie 1972 în Cracovia, Polonia, într-o familie mixtă, ea având origini poloneze și mexicane.

Pasiunea ei pentru actorie a fost influențată de tatăl său, violonistul Zbigniew Paleta, dar și de mama ei, Barbara Paciorek Kowalowka, care era profesoară de arte. Dominika a studiat istoria artelor la Universitatea Iberoamericană.

În anul 2000, frumoasa actriță s-a căsătorit cu actorul Fabián Ibarra cu care are două fetițe, Aitana și Maria.

În cariera ei de actriță a avut multe roluri care au consacrat-o precum cel din “La usurpadora” (1998). De asemenea, ea a jucat și în “Por un beso” (2000), “La Intrusa” (2001), “El Alma Herida” (2003), “La noche de siempre” (2005), “Los Plateados” (2005), “Trece miedos” (2007), “Mañana es para siempre” (2008), “Triunfo del Amor” (2010) and “Por Siempre mi Amor” (2013).

Dominika a scris și o carte care se intitulează “Viva la Vida” și cuprinde rețete de nutriție, sfaturi de alimentație, dar și sfaturi pentru suflet. Cartea va fi lansată pe 20 octombrie anul acesta.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo.

Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță, Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Daniela Romo, actrița din „Triumful dragostei”, este o mare artistă de succes Livia Brito, actrița din „Triumful dragostei”, este de fapt model Osvaldo Rios, actorul din “Triumful dragostei”, se menține în formă și la 59 de ani

În articolul

Dominika Paleta în rolul Jimenei de Alba în telenovela „Triumful Dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x