Erkan Petekkaya surprinde cu o fotografie emoționantă alături de fiul său. Actorul i-a lăsat un mesaj important

Publicat pe 17.04.2024 la 11:30 Actualizat pe 17.04.2024 la 10:41

Erkan Petekkaya a publicat o fotografie emoționantă alături de fiul său și fanii au reacționat imediat. Tânărul îi seamănă leit tatălui său celebru.

actor poartă o cămașă albă și sacou albastru

Erkan Petekkaya surprinde cu o fotografie emoționantă alături de fiul său

Profimedia Images

Fiul lui Erkan Petekkaya a reușit să-i surprindă pe fanii tatălui său. Celebrul actor a publicat o fotografie emoționantă în mediul online, dar i-a lăsat un mesaj tânărului. Asemănarea dintre cei doi e izbitoare.

Erkan Petekkaya surprinde cu o fotografie emoționantă alături de fiul său

Protagonistul din Furtună pe Bosfor și-a continuat proiectele profesionale și în prezent se bucură de succes nemăsurat atât în țara natală cât și în afara sa. La 53 de ani reușește să facă furori printre fanele prezente în mediul online. Este căsătorit cu Didem Petekkaya și împreună au un băiat pe nume Cem Cano. Recent, Erkan Petekkata a publicat o imagine emoționantă alături de tânărul care îi face viața mai frumoasă încă de când s-a născut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este de mirare că a primit peste 3 mii de comentarii, având în vedere faptul că are peste 1 milion de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Erkan Petekkaya își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actorul joacă într-o comedie neagră

“Dragul meu fiu, îți transmit salutări, iubire și vă saluăm împreună pe toți.”, a scris actorul. Comentariile nu au întârziat să apară, astfel că cei mai mulți dintre fani au apreciat asemănarea dintre ei. Se află în atenția fanilor încă din 1998 cu seria Güzel Günler. În repetate rânduri și-a demonstrat talentul și nu s-a limitat niciodată la cele mai simple dintre roluri.

Are succes atât în viața personală cât și în cea profesională și reușește să îmbine ambele proiecte cu succes. A ținut să fie discret în ceea ce privește imaginile publicate alături de familie, însă recent le-a arătat tuturor cum arată fiul său.

Erkan Petekkaya îi este alături actorului Aras Bulut Iynemli în cariera profesională

Cei doi au jucat împreună în serialul dramatic Time Goes By (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) din anul 2010. S-au reîntâlnit după o lungă perioadă de timp pe covorul roșu la premiera filmului Atatürk, acolo unde Aras Bulut joacă rolul principal. Protagonistul din Furtună pe Bosfor i-a urat succes și astfel tot mai mulți fani i-au urmat exemplul.

Citește și: Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes. Lucrează alături de un fost coleg de platou din Legea familiei

“Căpitanul Ali și Majd”, “Frate, ai grijă să nu arzi casa din nou, Mete”, “Vis” au scris fanii. A fost primul serial în care Aras Bulut a fost cu adevărat observat de toată lumea pe plan profesional. Erkan Petekkaya a participat la premiera filmului alături de soția Didem.

Erkan Petekkaya s-a născut pe 11 decembrie 1970 în Turcia și s-a căsătorit cu Didem Petekkaya în 2003. Cei doi au împreună un fiu. Pe plan profesional, actorul s-a făcut remarcat în O Kiz în 2022, Furtună pe Bosfor între 2014 și 2017, Dila Hanim între 2012 și 2014 și altele.

A jucat în filmul Her Seye Ragmen ( Regardless) în 2023, o poveste inspirată din viața reală. De asemenea, a menționat că este dificil să joc o persoană care trăiește. İlhan Doğan este personajul real din filmul Despite Everything cu Erkan Petekkaya în rol principal.

“Persoana pe care am jucat-o în film stă lângă mine. Este o experiență de viață foarte dramatică, am experimentat și eu dificultăți similare, dar ceea ce m-a atras mai mult la povestea sa este că Dogan a avut o poveste care a meritat fi spusă.”, a declarat actorul.

În articolul

Erkan Petekkaya surprinde cu o fotografie emoționantă alături de fiul său. Actorul i-a lăsat un mesaj important

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x