Esra Dermancıoğlu din “Micuța rază de soare” recunoaște că are nevoie de ajutorul unui psiholog. Care este motivul

Publicat pe 11.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 11.04.2024 la 18:34

Esra Dermancıoğlu spune că are nevoie de ajutorul unui psiholog după o perioadă în care a muncit fără încetare. Ce a declarat vedeta din "Micuța rază".

Esra Dermancıoğlu poartă o bluză albă și una mov și are părul desprins

Esra Dermancıoğlu din “Micuța rază de soare” recunoaște că are nevoie de ajutorul unui psiholog

Happy Channel

Esra Dermancıoğlu din “Micuța rază de soare” a mărturisit faptul că suferă de sindromul de burnout. De asemenea, a specificat faptul că ar avea nevoie de ajutorul unui psiholog.

Esra Dermancıoğlu din “Micuța rază de soare” recunoaște că are nevoie de ajutorul unui psiholog

Nu este pentru prima oară când actori faimoși recunosc faptul că din cauza programului încărcat pot adopta sindromul epuizării. Printre aceștia se află și vedeta din “Micuța rază de soare”, Esra Dermancıoğlu. Aceasta a subliniat că ar avea nevoie de ajutorul unui psiholog. Recunoaște că într-o perioadă se descria ca fiind o persoană extrem de amuzantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am sindromul de burnout. Vreau ajutorul unui psiholog. Când mă întorc la mine, intru într-un fel de întuneric.”, a punctat vedeta din Turcia. În 2013 a declarat același lucru, motiv pentru care a părăsit platourile de filmare unde lucra pe atunci și s-a întors în Germania. S-a născut pe 7 decembrie 1968 și are o fiică pe nume Refia Dermancıoğlu. Este cunoscută ca actriță de comendie, dar și dramă. A jucat în “Fatmagul” ( Fatmagul’un Sucu Ne? ) alături de Engin Akyürek și “Petale de singurătate” ( Kırgın Çiçekler ). Pe lângă actorie, Esra Dermancıoğlu este și o cântăreață de succes.

“Tatăl mamei mele a fost muzician. A produc instrumentul muzical numit cümbüş. Este încă o revoluție în Unkapanı, iar munca lui continuă din generație în generație. Mama mea este absolventă de istoria artei, tatăl meu a studiat economia. Am crescut într-o familie autoritară, dar a fost distractiv. Părinții mei se iubeau. Nu s-au despărțit decât la moartea mamei mele. Tatăl meu a deținut un magazin de muzică. Obișnuiam să vindem albume în 1970. Am crezut printre piane, chitare și instrumente muzicale. Căștile nu-mi lipseau niciodată din urechi. Am început să studiez pian când aveam 5 ani. Acum nu mai cânt, dar aș putea s-o fac.”, a declarat Esra Dermancıoğlu, arată seriesturkish.com.

Detalii despre personajul Ümran din “Micuța rază de soare”

Dacă în viața reală actrița este apreciată de prieteni și familie, în cadrul serialului aceasta joacă rolul unei femei autoritare care aparține unei legături foarte strânse. Ar face orice pentru a-și proteja copiii, chiar față de ei înșiși dacă este necesar. Viața o testează în repetate rânduri, iar Firat este maestrul care reușește să o îngenuncheze. Viața o testează așa cum nu se așteaptă, adevăratul pericol venind întotdeauna din partea lui Euphrates.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

Cu toate că și-a început cariera mult mai târziu, recunoaște că a dorit acest lucru cu toată ființa sa. De aceea, este foarte sigură pe ceea ce aduce în fața telespectatorilor.

“Am văzut îndoiala din ochii oamenilor care mă întrebau dacă există jobul ăsta după o anumită vârstă. Am studiat istoria artei la universitate.”, a spus vedeta.

În articolul

Esra Dermancıoğlu din “Micuța rază de soare” recunoaște că are nevoie de ajutorul unui psiholog. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x