Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

Publicat pe 01.05.2023 la 19:25 Actualizat pe 01.05.2023 la 19:41

Hande Ercel și Burak Deniz sunt pregătiți oficial să înceapă treaba pentru un nou serial TV.

Burak Deniz și Hande Erçel

Happy Channel

Dacă până acum a fost vorba doar de zvonuri și o presupusă nehotărâre a actriței în privina rolului, presa internațională anunță că cei doi au avut deja prima întâlnire pe platourile de filmare. Iată ultimele informații despre activitatea celor doi.

A avut loc cea mai importantă evoluție în legătură cu mult discutata serie İki Yabancı (Two Foreigners). Au început lucrările pe platoul de filmare al serialului și s-a anunțat oficial acest lucru. Duo-ul format din Burak Deniz și Hande Erçel s-a reunit din nou într-o nouă poveste.

Cine scrie scenariul serialului İki Yabancı (Doi străini) și cine este regizorul

Celebrul duo a apărut anterior în serialul de comedie romantică Așk Laftan Anlamaz prin intermediul căreia au cucerit publicul.

Zilele trecute, Burak Deniz a declarat că în curând vor începe filmările în serialul İki Yabancı, iar evoluția a avut loc. Hande Erçel, pe de altă parte, și-a surprins fanii spunând că noul ei proiect nu a fost încă clarificat, săptămâna trecută. Cu toate acestea, s-a dovedit că faimoasa actriță a dorit să ascundă detaliile despre proiect pentru a crea și mai multă vâlvă.

Povestea captivantă a serialului scris de Ethem Özıșık este în plină producție în studiouri. Cu toate acestea, există un alt detaliu care reprezintă un factor foarte important pentru succesul proiectului.

Citește și: Când ar putea reveni Burak Deniz și Hande Erçel pe ecrane. Ultimele informații despre serialul TV İki Yabancı

Numele acelui factor este regizorul Neslihan Yeșilyurt. Mulți telespectatori și-l amintesc pe celebrul regizor de la marele său succes în serialul Yasak Elma (Mărul interzis). Yeșilyurt, care a stat în scaunul de regizor în primele 4 sezoane ale serialului, a devenit ulterior șeful serialului Sadakatsiz (Infidel), iar acest proiect a avut un mare succes. Acum, trebuie spus că faimosul regizor se află la începutul serialului İki Yabancı, iar un regizor cu un nivel ridicat de experiență în televiziune este o șansă importantă pentru acest proiect, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Burak Deniz a ținut un discurs despre noul serial, în vreme ce Hande Erçel a preferat tăcerea deplină

În articolul

Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x