Estefanía Gómez a făcut parte din distribuția telenovelei Betty cea urâtă. Câți ani avea la acea vreme

Publicat pe 22.07.2023 la 16:16 Actualizat pe 22.07.2023 la 17:52

Actrița a făcut parte din telenovela Betty cea urâtă pe când era la începutul carierei. Ulterior s-a reprofilat și astăzi arată complet diferit.

Estefanía Gómez poartă un maiou alb și are părul desprins și zâmbește

Estefanía Gómez a făcut parte din distribuția telenovelei Betty cea urâtă

Happy Channel

Este adevărat! Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello au jucat rolul de protagoniști în telenovela Betty cea urâtă și în curând se vor întoarce pentru o continuare a poveștii. Producția s-a transformat într-o adevărată senzație la nivel internațional și nu putem nega magia pe care a realizat-o fiecare actor în parte.

Estefanía Gómez a făcut parte din distribuția telenovelei Betty cea urâtă

De exemplu, de neuitat au rămas integranții din Cartelul urâtelor, așa cum se numeau prietenele faimoasei “Beatriz Pinzón”. Acestea au însoțit la fiecare pas, în orice moment important al vieții sale, atât în cele bune cât și în cele mai puțin bune. Dintre toate, astăzi o amintim pe recepționera “Aura María”. În ciuda faptului că era mamă a unui băiețel, nu ezita să participe la fiecare petrecere și să cucerească bărbații, printre care și pe “Mario Calderón”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aura María” va fi reamintită întotdeauna pentru tinerețea, energia și frumusețea sa în telenovela Betty cea urâtă. Mulți fani se întreabă totuși, câți ani avea actrița pe vremea când a făcut parte din acea distribuție. Estefaníei Gómez nu i-a fost deloc dificil să accepte rolul din celebra producție, asta pentru că și în realitate a avut o traiectorie asemănătoare cu cea a personajului său. A devenit mămică la o vârstă fragedă și a fost una dintre cele mai tinere actrițe de pe platourile de filmare.

Citește și: Actrița care a interpretat-o pe “Patricia” în “Betty cea urâtă” a devenit bunică. Cum se simte Lorna Cepeda în această ipostază

Știai? În 1999, Estefanía Gómez avea doar 23 de ani când a interpretat-o pe recepționera “Aura María”. Munca sa a fost o oportunitate perfectă pentru a fi cunoscută pe plan internațional și ulterior a participat în cadrul mai multor proiecte importante din Columbia.

Printre alte proiecte profesionale în care s-a implicat s-au numărat și: “El final del paraíso” ( 2019 ), “El man es Germán” ( 2010 ), “Sin senos sí hay paraíso” ( 2016), “Las hermanitas Calle” ( 2015), “Esmeraldas”, “La hipocondríaca” ( 2013), “Los canarios” și “La Mariposa”.

Cum arată astăzi Estefanía Gómez

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Schimbată total, fanii Betty cea urâtă nu o mai recunosc astăzi. Dedicată sportului și vieții sănătoase, reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Citește și: Betty cea urâtă revine cu un al treilea sezon. Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, din nou împreună într-o continuare a poveștii

Într-o interacțiune cu fanii din mediul online, vedeta a dezvăluit că nu-și mai dorește ca lumea să o aprecieze doar pentru rolul din Betty cea urâtă. Chiar dacă au trecut 24 de ani de la premiera telenovelei, în lumea întreagă oamenii privesc și astăzi povestea retransmisă.

“E un personaj căruia trebuie să-i mulțumesc foarte mult. Eu niciodată nu mă cert din cauza unor astfel de lucruri, din contră, dacă asta este ceea ce vor, dacă oamenii își aduce aminte de mine în acest fel, o să continui să fiu Aura María.”, a declarat Estefanía Gómez. Internauții au primit cum nu se poate mai bine răspunsul său, menționând că acest lucru arată recunoștință.

Martha Isabel Bolaños este o altă actriță care a jucat în Betty cea urâtă, acolo unde a interpretat rolul Pupuchurra. Cu toate acestea, nu dorește să fie numită astfel de către fani.

În articolul

Estefanía Gómez a făcut parte din distribuția telenovelei Betty cea urâtă. Câți ani avea la acea vreme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x