Eugenio Derbez a suferit un accident, iar Alessandra Rosaldo a transmis un mesaj pentru fani. Despre ce este vorba

Publicat pe 31.08.2022 la 13:25 Actualizat pe 31.08.2022 la 14:30

Eugenio Derbez a suferit un accident și trebuie operat. Alessandra Rosaldo a fost cea care a transmis un mesaj fanilor pentru a-i ține la curent cu starea de sănătate a vedetei. Despre ce este vorba.

Eugenio Derbez poartă un costum negru și cămașă albă. Actorul zâmbește

Eugenio Derbez se află în cadrul premierei "The Valet". 19 mai 2022

Profimedia Images

Eugenio Derbez și Alessandra Rosaldo și-au obișnuit fanii doar cu vești pozitive, atât legate de familie cât și despre planurile profesionale. De data aceasta, un comunicat de presă a venit să transmită accidentul pe care îndrăgitul actor l-a suferit. Acesta va trebui să fie supus unei operații serioase, iar recuperarea va fi dificilă.

Eugenio Derbez a suferit un accident, iar Alessandra Rosaldo a transmis un comunicat de presă

Chiar dacă Eugenio Derbez nu se află la momentul actual capabil să transmită mesaje celor care îl îndrăgesc, Alessandra Rosaldo a fost cea care a lăsat câteva cuvinte în mediul online pentru ca toată lumea să cunoască povestea actorului.

Ulterior, mesajele de susținere au curs neîncetat, iar internauții se roagă acum ca vedeta să revină pe micile ecrane într-un timp foarte scurt.

“Familiei noastre, prietenilor și canalelor de comunicare le transmite următoarele: acum câteva zile, Eugenio a avut un accident. El este bine acum, cu toate că leziunile suferite sunt delicate și în urmtoarele ore va fi supus unei operații dificile. Aceasta este una complicată, însă nu-i va compromite starea de sănătate în general.”, a explicat Alessandra Rosaldo pe Instagram, potrivit Mx.hola.com. Aceasta a continuat spunând că procesul de vindecare va fi unul dificil, astfel că actorul va sta mai multe săptămâni în repaos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În acest moment ne concentrăm pe sănătatea lui pentru ca Eugenio să poate merge înainte, să-și ia timp pentru a-și reveni și pentru a face tot ceea ce este necesar.”, a continuat soția lui Eugenio Derbez. Cât despre responsabilitățile profesionale, Alessandra a mărturisit că va continua cu câteva dintre ele, acelea pe care nu le-a putut pune pe pauză.

Citește și: Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Cum se înțelege tânăra bunică cu nepoata sa

“Am câteva promisiuni profesionale pe care nu am avut cum să le anulez. Eugenio se va recupera și pentru o perioadă va sta departe de rețelele sociale. Vă mulțumim pentru că ne-ați fost întotdeauna aproape.”, a fost mesajul final.

Mesajele pe care Eugenio Derbez le-a primit din partea colegilor de breaslă

La scurt timp de când Alessandra a lansat comunicatul de presă în mediul online, mii de mesaje au început să curgă pe pagina de socializare a lui Eugenio Derbez. Cei mai mulți dintre colegii de breaslă au vrut să-i transmită faimosului actor cuvinte de încurajare în perioada dificilă prin care trece. Omar și Lucy Chaparro au menținut de-a lungul timpului o prietenă strânsă cu familia Derbez, așa că și acum au fost primii care le-au transmis un mesaj pe rețelele sociale.

“Totul este bine”, a scris protagonistul din “No manches Frida”. „Așa va fi, vă iubesc!”, a transmis și soția acestuia. Martha Debayle a fost cea care le-a transmis “toată dragostea sa”.

Bárbara Escalante, fosta parteneră a lui Eugenio Derbez, a simțit nevoia să lase câteva cuvinte în dreptul comunicatului de presă.

Citește și: William Levy și-a sărbătorit ziua de naștere departe de familie. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiul său, Christopher

“Ale, totul va ieși bine, multă putere.”, a spus aceasta. Printre actori s-au mai numărat și Regina Blandón, cea care pentru eu lungă perioadă de timp a împărțit platourile de filmare cu Eugenio Derbez pentru producția “La familia P.Luche”, dar și Andrea Legarreta.

“Multă sănătate lui Eugenio și familiei sale. Vă iubim și vrem ca totul să iasă bine.”, a transmis cea din urmă.

În articolul

Eugenio Derbez a suferit un accident, iar Alessandra Rosaldo a transmis un mesaj pentru fani. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x