William Levy și-a sărbătorit ziua de naștere departe de familie. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiul său, Christopher

Publicat pe 31.08.2022 la 12:36 Actualizat pe 31.08.2022 la 13:10

William Levy și-a sărbătorit ziua de naștere, însă a petrecut departe de familie. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiul său, Christopher în mediul online.

William Levy poartă un tricou închis la culoare și o cămașă neagră

William Levy se află în prezent în Spania, acolo unde se ocupă de proiectele profesionale

Profimedia Images

William Levy și-a sărbătorit cea de-a 42-a zi de naștere departe de familie, în Spania. Actorul își continuă proiectele profesionale, însă copiii săi nu au uitat de tatăl lor. Christopher a fost cel care a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online, acolo unde este apreciat de fani de pretutindeni.

William Levy și-a sărbătorit ziua de naștere departe de familie

În ciuda separării de Elizabeth Gutiérrez la începutul anului 2022, William Levy a menținut o relație stabilă și plină de iubire alături de copiii săi. Cei trei își trimit mesaj și se alintă în mediul online așa cum o făceau și până acum. Atât Christopher ( 16) cât și Kailey ( 12) au simțit nevoia să spună cât de mult își apreciază tatăl, odată cu sărbătorirea a 42 de ani de viață.

Christopher și-a felicitat tatăl și i-a mulțumit pentru tot ajutorul pe care l-a oferit familiei de-a lungul timpului. Pe contul unde este apreciat de peste 1 million de fani, tânărul a reușit să impresioneze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani celui mai bun tată pe care și-l putea dori cineva vreodată. Îți mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine și familia noastră. Îți mulțumesc pentru tot și sper să te bucuri de ziua ta. Te iubesc nespus.”, a scris Christopher Levy pe internet. Faimosul actor nu a întârziat să răspundă, iar tot mai multe mesaje au venit din partea internauților.

“Mulțumesc, tati. Te iubesc mult”, a scris și William Levy. Imaginea care a însoțit vorbele i-a arătat pe tată și fiu într-un moment intim, în casa familiei. Vedeta telenovelelor a distribuit urarea primită din partea fiului său și i-a transmis faptul că este “cel mai bun”. Printre miile de mesaje primite, se numără și cel din partea fiicei sale, Kailey Alexandra.

Citește și: Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor funerare pe care le-a avut cu Eva Mange. Ce spune despre implicarea Thalíei

“La mulți ani, tati! Mă inspiri în fiecare zi mai mult și îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc mai mult decât pot descrie în cuvinte. Sper să ai o zi minunată, tată.”, a scris și tânăra. Încă o dată, William Levy a împărtășit cu fanii mesajul primit și a lăsat la rândul său câteva cuvinte.

“Te iubesc, prințesă! Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit atâtea zâmbete.”, a scris îndrăgitul actor.

Unde se află în prezent William Levy

William Levy și-a petrecut ziua de naștere departe de familia care locuiește în Miami. De asemenea, actorul se află în plin scandal legat de presupusa relație cu actrița Vanesa Romero. De mai bine de două luni, acesta se află în Spania, acolo unde lucrează în cadrul proiectului “Montecristo” alături de Esmeralda Pimentel.

Actorul a fost văzut petrecându-și ziua de naștere alături de colegii de platou, dar și de actriță de origine mexicană. În ciuda distanței, William Levy s-a bucurat de mesajele primite din partea celor doi copii ai săi, fructul iubirii cu Elizabeth Gutiérrez. Tânăra Kailey a fost cea care l-a vizitat pe tatăl său, pe când se afla în vacanță alături de celebra prezentatoare.

Citește și: Thalia a prezentat o parte din cadourile pe care le-a primit la ziua sa. Diva a implinit frumoasa vârstă de 51 de ani

În ciuda faptului că planurile personale nu i-au mers ca pe roate, în afaceri William Levy nu se poate plânge nicio secundă.

În articolul

William Levy și-a sărbătorit ziua de naștere departe de familie. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiul său, Christopher

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x