Eugenio Siller, frumosul actor din Rebelde, s-a reprofilat în ceea ce privește cariera sa

Publicat pe 05.10.2020 la 11:17 Actualizat pe 05.10.2020 la 11:49

Eugenio Siller este un actor, cântăreț și model de origine mexicană. Acesta este cunoscut în domeniul cinematografiei pentru rolurile sale din telenovelele celebre, precum: „Rebelde”,  „Mi Pecado”, „Al Diablo”, „Reina de Corazones”.

Profimedia

Eugenio a debutat în lumina reflectoarelor prin intermediul reclamelor publicitare și a muzicalurilor comice. Puțin mai târziu, în anul 1998 mai exact, actorul a devenit un membru al trupei Klishe. După o perioadă de regăsire, artistul s-a simțit atras de lumea frumosului, lumea modelingului. În urma experienței de model, Eugenio și-a descoperit marea dragoste, actoria, lucru căruia i s-a dedicat întru totul.

A post shared by EUGENIO SILLER ️ (@eugenio_siller) on

Conform peoplepill, Siller a absolvit în anul 2005 CEA, o importantă școală de actorie din Mexic. În anul 2006 acesta a primit un semnificativ rol pentru cariera sa în telenovela “Rebelde”, telenovelă care a atras după ea multă recunoaștere și atenție din partea mai mult producători. Datorită talentului și muncii constante în domeniu, Eugenio a primit primul lui rol principal în 2007 în telenovela Al Diablo con los Guapos „Al Diablo con los Guapos”.

După 10 ani de activitate în domeniul telenovelelor mexicane, Eugenio Siller s-a reprofilat către o altă filieră a acestui domeniu. Frumos peste măsură, șarmant și sigur pe calitățile lui, artistul a decis să-și încerce norocul în lumea Hollywood-ului. Schimbarea bruscă a fost de fapt una foarte calculată, Hollywood-ul reprezentând unul dintre cele mai mari visuri ale actorului.

A post shared by EUGENIO SILLER ️ (@eugenio_siller) on

Într-un interviu oferit revistei People, Eugenio a declarat: „Întotdeauna mi-am dorit să vin la Los Angeles să studiez și când eram copil nu am putut să fac asta pentru că am început să lucrez de la o vârstă fragedă. Și pentru mine să fiu aici a fost un vis împlinit.”

A post shared by EUGENIO SILLER ️ (@eugenio_siller) on

Potrivit tvynovelas, în prezent actorul are deja 4 producții americane la activ: „A Maid in Manhattan”, „Queen of Hearts” și „Who's Who?”, cea de-a patra, “Blind Trust”, unde a jucat John O'Donnell, fiind și cea mai cunoscută dintre ele.

Citește și: Femeile din viața lui Alfonso Herrera. Ce nume celebre se află pe lista de cuceriri a actorului Victoria Ruffo demonstrează că frumusețea naturală se păstrează și la vârsta de 58 de ani

În articolul

Eugenio Siller, frumosul actor din Rebelde, s-a reprofilat în ceea ce privește cariera sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram