Fă cunoștință cu Berk Hakman, personajul negativ din ”Perla Neagră”

Publicat pe 18.06.2018 la 12:14 Actualizat pe 18.06.2018 la 12:17

Berk Hakman îl interpretează pe Vural în serialul ”Perla Neagră”, difuzat de Happy Channel de luni până joi, de la ora 20.00.

Berk Hakman îl interpretează pe Vural în serialul ”Perla Neagră”, difuzat de Happy Channel de luni până joi, de la ora 20.00.

Berk Hakman s-a născut la 14 august 1981, în Ankara, Turcia, însă, părinții săi sunt originari din Bosnia. Berk nu visa la actorie, ci, mai degrabă, să lucreze în domeniul turismului. Din acest motiv, după absolvirea liceului, el s-a dus în Antalya pentru a studia Managementul Turismului, la Universitatea Akdeniz.

Odată intrat în clubul de teatru, el a descoperit că, de fapt, rezonează mult mai bine cu actoria. Așa că a renunțat la turims și s-a decis să urmeze o carieră în cinematografie. S-a mutat apoi în Istanbul, unde a primit o bursă la Conservatorul de Stat, și a absolvit Universitatea Mimar Sinan. Debutul ca actor a venit în anul 2003, în ”Okul”. Actorul vorbește fluent limba franceză și limba engleză.

Despre serial:

Kenan (Tolgahan Sayışman) și Hazal (Hande Erçel) sunt protagoniștii serialului “Perla neagră” („Siyah Inci”), doi tineri care și-au jurat iubire veșnică și care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriță la unul dintre cele mai luxoase resorturi din orașul Çeşme, iar Kenan este un chipeș pescar, dornic să-și depășească condiția. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariția lui Vural (Berk Hakman), un afacerist influent și bogat. Întrucât îi amintește de fosta lui soție decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal și o obligă să se căsătorească cu el (șantajând-o). Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăsește pe Kenan pentru a deveni soția lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăiește convins că Hazal a ales banii și decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferință imensă.

În articolul

Fă cunoștință cu Berk Hakman, personajul negativ din ”Perla Neagră”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x