Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele. Care este starea actuală de sănătate a actorului din Înger Sălbatic

Publicat pe 24.05.2024 la 20:51 Actualizat pe 24.05.2024 la 21:27

Actorul de origine argentiniană a urcat pe contul personal de socializare mai multe fotografii din spital. A dezvăluit că are cancer și a oferit sfaturi prețioase fanilor.

actori pe platourile de filmare

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele

Profimedia Images

Facundo Arana și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie extrem de emoționantă. Actorul s-a aflat pe patul de spital, acolo unde a transmis un mesaj emoționant. Protagonistul din Înger Sălbatic a subliniat că are “carcinoma în stadiu temporar”, unul dintre cele mai frecvente diagnostice în cazul cancerului de pele.

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele

În diferite întâlniri cu presa dar și cu fanii, actorul a subliniat că a mai luptat în trecut cu cancerul de piele la vârsta de 17 ani. Pe atunci, doctorii au descoperit limfomul Hodgkin. În cele mai recente postări, Facundo Arana a lăsat un mesaj extrem de emoționant pentru fanii săi. A specificat că frecvent este nevoit să fie testat pentru a vedea diferitele leziuni ale pielii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cea mai bună formă de medicină este prevenția. Aveți grijă cu expunerea solară. Din când în când trebuie să merg să-mi scot leziuni din piele, carcinom în stadiu temporar. Azi am scos altul, totul a ieșit bine. O să fiu în curând acasă fără să înnebunesc și o să vă vorbesc.”, a declarat actorul pe internet. Imediat a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au ajutat.

“Doctorii sunt foarte fericiți când au văzut că totul merge bine, au aflat rapid și n-a putut să ocupe mult spațiu. Dacă ajungem repede la un diagnostic putem vedea ce este de făcut. Dacă ajungem mai târziu, e un coșmar.”, a continuat acesta. A mulțumit echipei de la spitalul în care a fost tratat.

Citește și: Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic". După o lungă absență, actorul s-a fotografiat alături de o altă femeie

“Mulțumesc tuturor celor din spital, personalului. Noapte bună!”, a finalizat acesta mesajul. Nu cu multă vreme în urmă, Facundo Arana a vorbit despre cancerul pe care l-a descoperit pe vremea când era doar un adolescent.

Facundo Arana a descoperit că are cancer în adolescență

Cu ani în urmă, actorul a făcut parte dintr-un show tv acolo unde a vorbit despre problemele personale pe care a fost nevoit să le depășească în adolescență.

“Eu m-am recuperat de un limfom la 17 ani. Am avut un limfom Hodgkin combinat. Mie mi-a fost foarte bine cu tratamentul, corpul meu a răspuns foarte bine. Mama mea m-a dus într-un zbor la medic, eu locuiam în Buenos Aires, atunci era foarte aproape de Fundaleu și doctorul Santiago Pavlovsky m-a îngrijit ca și cum eram fiul lui. Avem medici absolut minunați.”, a detaliat Facundo Arana.

Atunci când a fost întrebat dacă i-a fost frică, actorul a declarat: “Da, adevărul e că nu te oprești din a te îndoi. Cu toate astea, mereu am spus că eu sunt marele câștigător fiindcă am avut limfom. Eu am trei surori, o am pe mama, îl aveam pe bătrânul meu în acea epocă. Prietenii mei, oamenii mei. Nu știu dacă ar fi supraviețuit dacă sora mea ar fi avut asta în locul meu. Eu n-aș fi supraviețuit, aș fi murit.”, a spus actorul. Acesta are peste 800 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Recent a povestit că a urcat pe Everest.

În articolul

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele. Care este starea actuală de sănătate a actorului din Înger Sălbatic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x