Facundo Arana, amintiri din trecutul de glorie. Ce fotografie a publicat alături de o persoană importantă în parcursul său profesional

Publicat pe 09.09.2022 la 12:39 Actualizat pe 10.09.2022 la 16:18

Facundo Arana este unul dintre cei mai râvniți actori ai anilor 2000 care a făcut furori alături de Natalia Oreiro în filmul Înger Sălbatic. Încă de atunci era cucerit inimile milioanelor de telespectatori și a rămas Să o emblemă până în prezent.

Facundo Arana, amintiri din trecutul de glorie. Ce fotografie a publicat alături de Natalia Oreiro

TV Happy

De curând, Facundo Arana a publicat o fotografie în cinstea vremurilor de glorie, alături de o persoană importantă, când pe ecrane cucerea cu talentul dar și cu o poveste incredibilă de viață în cadrul unui scenariu fabulos.

Facundo Arana aduce tribut vremurilor glorioase

Facundo Arana s-a născut în Buenos Aires, Argentina. Este fiul doctorului Jorge Arana Tagle, avocat specializat în drept maritim, și al Mathilde von Bernard, sportivă și fostă jucătoare de hochei. A studiat la școala Moorlands de Pilar din St Catherine

. La 17 ani a fost diagnosticat cu cancer numit boala Hodgkin, o malignitate a țesutului limfoid care se află în ganglionii limfatici, splină, ficat și măduva osoasă. El petrece 11 luni de chimioterapie și radioterapie și cinci ani de controale, când a fost în cele din urmă declarat fără cancer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În noiembrie 2010, Facundo Arana s-a reunit la Aconcagua cu intenția de a crește gradul de conștientizare cu privire la donarea de sânge și a plasat un steag deasupra „coloso de América” în comemorarea a 96 de ani de la prima transfuzie de sânge din țară.

În 2012, Facundo Arana a venit să încerce să urce pe Everest: 8.848 de metri deasupra nivelului mării, în mijlocul Himalaya, pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța solidarității și a donării de sânge. În timpul călătoriei sale, a fost evacuat urgent pentru o problemă respiratorie și a trebuit să abandoneze ascensiunea către Everest. Pe 23 mai 2016, la ora 11.50, ora locală a Nepalului, a urcat pe Muntele Everest.

Facundo a devenit unul dintre „MISSING” al Argentinei actuale. Publicul cere să știe unde se află sau dacă mai trăiește; dar, guvernul rămâne tăcut.

A avut o relație cu actrița Isabel Macedo pentru zece ani. Din 2007, are o relație cu modelul, María Susini cu care are trei copii, India Arana Tagle, Yaco Arana Tagle și León Moro Arana Tagle. S-au căsătorit pe 20 decembrie 2012.

În articolul

Facundo Arana, amintiri din trecutul de glorie. Ce fotografie a publicat alături de Natalia Oreiro

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x