Fahriye Evcen a publicat mai multe imagini emoționante alături de cei doi copii. Cât de mari au crescut Karan și Kerem

Publicat pe 05.09.2024 la 14:13 Actualizat pe 05.09.2024 la 14:43

Fahriye Evcen continuă vacanța alături de familie și de data aceasta a ținut să publice imagini emoționante cu copiii săi. Cum arată în prezent Karan și Kerem.

actriță zâmbește

Fahriye Evcen a publicat mai multe imagini emoționante alături de cei doi copii

Instagram

Fahriye Evcen este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. S-a căsătorit cu Burak Özçivit din 2017, asta după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial în care au jucat rolurile de protagoniști. Este vorba despre Calikusu ce a avut premiera în 2013. Ulterior, a mai urmat proiectul Așk Sana Benzer în 2015.

Fahriye Evcen a publicat mai multe imagini emoționante alături de cei doi copii

Născută pe 4 iunie 1986 în Germania, aceasta a devenit treptat una dintre numele relevante pentru actoria din Turcia. Cu toate că a dorit să-și continuie traiectoria în acest sens, odată ce a devenit mămică a ținut să-și dedice complet timpul creșterii băieților săi. Karan și Kerem sunt micuții care le fac viața mai frumoasă celor doi artiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă actorie, Fahriye Evcen a fost și model. Aceasta și-a etalat trupul de invidiat în mai multe ocazii, evenimente la care a participat singură sau cu partenerul său dintotdeauna. În mediul online este extrem de apreciată de internauți. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 800 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc. Puțin își aduc aminte de producția din 2017

În cele mai recente dintre acestea apare chiar împreună cu ochii, la mare. Vacanța familiei continuă, astfel că vedeta nu are niciun motiv să nu-și exprime fericirea. Comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

“Ești foarte frumoasă”, “Bebelușii tăi sunt adorabili ca tatăl lor și frumoși ca mama lor”, “Bravo, femeie decentă”, “Unde este Burak”, “O să vă mănânc”, au scris fanii în dreptul imaginilor publicate pe rețelele sociale. Cel care s-a grăbit să îi aprecieze a fost chiar capul familiei, cel care petrece timp cu oamenii dragi atunci când nu se află pe platourile de filmare sau nu își îndeplinește obligațiile profesionale.

Viața actriței Fahriye Evcen

Calikusu a fost primul rol de bază al vedetei, un serial popular care a reușit să încânte fanii din Turcia. Țările în care a fost difuzat au adus un plus de valoare pentru actorii care au făcut parte din distribuție. A fost a treia producție importantă pentru vedetă și una dintre cele mai iconice din viața sa profesională.

Provine dintr-o familie cu patru frați, ea fiind mezina. Tatăl său are rădăcini din Turcia, însă familia a decis să locuiască în Germania din Grecia. A avut o copilărie dificilă, însă în prezent se poate bucura de tot ceea ce i-a lipsit.

Citește și: Fahriye Evcen este așteptată să revină pe platourile de filmare. Filiz Akın, actrița de origine turcă în vârstă de 81 de ani, i-a transmis un mesaj emoționant

Are două diplome universitate, în management și sociologie. În timpul liberă preferă să citească, în general cărți de psihologie și sociologie. Vorbește fluent limbile germană, engleză și turcă. Este comparată deseori cu Monica Belucci. A încercat pentru prima oară actoria la vârsta de 19 ani atunci când a ajuns pentru prima oară în Istanbul. A avut parte de un rol secundar în producția Asla Unutma.

Fahriye a filmat și pentru Hasret, Cennet and Așk Tutulmasi, dar niciunul dintre aceste seriale nu a avut succesul necesar pentru ca vedeta să fie recunoscută pretutindeni. Ulterior, în 2016 a avut șansa de a jucat în Yaprak Dokumu și astfel a devenit o capodoperă.

În articolul

Fahriye Evcen a publicat mai multe imagini emoționante alături de cei doi copii. Cât de mari au crescut Karan și Kerem

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Timpul s-a dezlănţuit". A nins ca-n toiul iernii pe Transalpina. Între Rânca și Obârșia Lotrului, drumarii au scos utilajele pe şoseaua acoperită de zăpadă
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x