Fahriye Evcen atrage toate privirile într-un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum arată partenera lui Burak Özçivit

Publicat pe 13.09.2022 la 10:05 Actualizat pe 13.09.2022 la 10:44

Fahriye Evcen atrage toate privirile într-un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum arată partenera lui Burak Özçivit.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen Özçivit pe covorul roșu la Cannes. 21 mai 2017

Profimedia Images

Fahriye Evcen este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A jucat în seriale care i-au adus succesul pe plan profesional și a demonstrat că este o femeie devotată atunci când a decis să renunțe la rolul de protagonistă pentru a-și crește băiețelul. La scurt timp după surprinzătoarea veste, actrița a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară.

Fahriye Evcen atrage toate privirile într-un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă

Deși vestea că Burak Özçivit va deveni tătic pentru a doua oară a reuștit să-i surprindă pe fani, iată că cei mai mulți dintre aceștia i-au urat succes celebrului actor în noul drum prin viață. Căsătorit din anul 2017 cu frumoasa Fahriye Evcen, acesta a demonstrat că rolul de tătic îi priește cel mai bine. Acum actrița este însărcinată în 4 luni jumătate și este pregătită pentru o nouă etapă în viața sa. În cel mai recent interviu al său, acesta a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite.

Invitat la nunta actorilor Berk Oktay și a faimoasei Yıldız Çağrı Atiksoy, acesta a fost abordat de jurnaliști și a mărturisit care este secretul relației sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu este și Fahriye. Eu o reprezint. Să vedem, este însărcinată în 4 luni jumătate și sper ca Dumnezeu să le ofere acest cadou tuturor celor care și-l doresc. Vom avea de-a face cu doi băieți. Secretul unei căsnicii fericite este să fii respectuos și drăgăstos, să-l tratezi pe cel de lângă tine ca un prieten. Yldiz și Berk fac acest lucru întotdeauna.”, a declarat actorul, potrivi Takvim.com. Karan este primul băiețel al cuplului și în curând va împlini 4 ani.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite" și-a surprins fanii cu o serie de fotografii realizate în Istanbul

Fahriye Evcen este recunoscută și în mediul online, acolo unde are peste 13 milioane de fani din toate colțurile lumii. A postat până în prezent peste 800 de fotografii și filmulețe, cele mai multe dintre ele alături de familie.

Cine este Burak Özçivit, celebrul actor turc

Născut pe 24 decembrie 1984 în Turcia, Burak Özçivit este absolvent al Marmara University. Este zodia Capricorn și a fost observat pentru prima oară pe podium, ca și model. Și-a început cariera în 2004, iar pe micile ecrane a fost observat încă din 2006. Într-unul dintre interviurile sale a mărturisit că îi este teamă de înălțimi.

De asemenea, dacă nu ar fi urmat cariera de actor, și-a fi dorit să fie fotbalist. Cât despre partenera sa, Fahriye Evcen, aceasta s-a născut în Germania, însă a venit în Turcia pentru a-și începe cariera de actriță. A renunțat astfel la cursurile facultății și s-a mutat alături de mama sa în Istanbul. Ulterior, a început să studieze istorie în Turcia și de acolo până la a devenit o femeia apreciată de toată lumea a fost doar un pas.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a surprins fanii din mediul online. Cum a apărut actrița și ce dezvăluiri a făcut

În 2017 s-a aflat pe lista celor mai frumoase femei din lume, chiar pe locul 9. Alături de Gigi Hadid și Angelina Jolie, a devenit curând o vedetă apreciată pretutindeni. În prezent se bucură de timpul petrecut alături de familie și continuă să posteze fotografii și filmulețe în mediul online.

În articolul

Fahriye Evcen atrage toate privirile într-un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum arată partenera lui Burak Özçivit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x