Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a surprins fanii din mediul online. Cum a apărut actrița și ce dezvăluiri a făcut

Publicat pe 10.09.2022 la 19:00 Actualizat pe 10.09.2022 la 14:28

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o apariție inedită. Ce dezvăluiri a făcut vedeta.

Bergüzar Korel poartă o rochie cu buline și stă cu mâinile pe ușa unei mașini

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

De când a devenit mămică, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a lipsit de pe platourile de filmare o bună perioadă de timp. Deși fanii au crezut la început că actrița s-a mutat împreună cu familia în Anglia, iată că vestea nu a fost decât un zvon.

Vedeta și-a surprins acum fanii cu o apariție inedită în mediul online și cu un anunț surprinzător. Cei care o îndrăgesc așteptau de mult vestea întoarcerii.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a surprins fanii din mediul online

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a devenit mămică pentru a treia oară, însă nu a uitat niciodată să-și întoarcă gândurile către meseria sa de actriță. După ce s-a zvonit că vedeta s-ar fi mutat în Londra alături de familie, iată că zvonurile au fost spulberate la scurtă vreme. Reprezentantul celor doi actori a declarat că șederea lor în Marea Britanie este o simplă vacanță pe care o efectuează regulat de câțiva ani. Revenirea în Turcia le-a adus fanilor și o surpriză, asta pentru că Bergüzar Korel a apărut în mediul online cu un nou look și un mesaj emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Revine pe scenă? Nu am mai postat ceva nou de multă vreme. Vor veni vremuri foarte încărcate din punct de vedere profesional, iar în ceea ce ne privește vom fi în continuare o familie unită. Viața mea trebuie să fie mult mai mobilă, însă trebuie să mă obișnuiesc cu această stare. Sper să mă vedeți în curând. Stați pe aproape.”, a scris Bergüzar Korel din “1001 de nopți” pe contul personal de Instagram, alături de postarea aferentă.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” s-au întors în Turcia. Ce au crezut fanii celor doi

Fanii au rămas impresionați de anunțul făcut și i-au fost alături vedetei cu aprecieri și comentarii. Bergüzar Korel a primit zeci de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 2 milioane de fani care o apreciază din toate colțurile lumii.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, o relație amoroasă începută pe platourile de filmare

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți”. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar la momentul actual sunt fericiții părinți a trei copii. După ce au format un cuplu în serial, dragostea lor a trecut cu ușurință de micile ecrane și a reușit să ajungă și în realitate.

Sehrazat este o tânără arhitectă care lucrează într-o companie deținută de afaceriștii Onur și Kerem. După moartea soțului ei, aceasta află că fiul de 5 ani are leucemie și încearcă din răsputeri să facă rost de o sumă importantă de bani pentru operația acestuia. După mai multe căutări fără succes, aceasta află că pentru a face rost de bani trebuie să-i îndeplinească șefului Onur o dorință importantă.

Citește și: Cine este Zeynep Korel, sora cea mare a vedetei Bergüzar Korel din “1001 de nopți”. Care este motivul pentru care cele două nu își mai vorbesc

Deși la început găsește propunerea deplasată, Sehrazat acceptă pentru a-și salva fiul. Aceasta urmează să petreacă o noapte de dragoste cu Onur. Ulterior, cei doi ajung să se îndrăgostească însă iubirea lor trece de-a lungul episoadelor prin multiple piedici.

În articolul

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a surprins fanii din mediul online. Cum a apărut actrița și ce dezvăluiri a făcut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x