Fahriye Evcen Özçivit a postat primele fotografii după anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. Cum arată vedeta

Publicat pe 02.08.2022 la 10:19 Actualizat pe 02.08.2022 la 10:56

Fahriye Evcen Özçivit a postat primele fotografii după anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. Cum arată vedeta și mai ales cum decurge sarcina.

Fahriye Evcen Özçivit poartă o rochie albă cu mâneci lungi, zâmbește și are părul desprins

Fahriye Evcen Özçivit pe covorul roșu la Cannes

Profimedia Images

Fahriye Evcen Özçivit se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Relația cu Burak Özçivit i-a oferit cele mai frumoase momente, dar și cele mai inedite avantaje. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Karan și în curând își vor strânge în brațe cel de-al doilea copil.

Fahriye Evcen Özçivit a postat primele fotografii după anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară

Nu mai este niciun secret faptul că Fahriye Evcen Özçivit a renunțat la filmările pentru cel mai recent serial al său pentru a-i fi alături fiului Karan în minunata lume a copilăriei. La scurt timp după ineditul anunț, vedeta și partenerul său celebru au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cu toate că vestea nu a venit prin surprindere, cei doi au rămas înmărmuriți atunci când au aflat că știrea s-a răspândit rapid pretutindeni. Recent, Fahriye Evcen Özçivit a postat primele fotografii după anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară și i-a surprins pe internauți cu trupul său perfect.

Cu peste 13 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, nu este de mirare faptul că vedeta este în continuare pe primele locuri în cele mai exclusiviste topuri. Cu toate că vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil i-a făcut fericiți pe viitorii părinți, vestea că actrița are COVID-19 i-a tulburat fără doar și poate. Fahriye Evcen este însărcinată în luna a treia cu cel de-al doilea copil și în timpul vacanței în Bodrum a fost testată pozitiv după ce fiul Karan a luat și el boala.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Galerie FOTO

Până la momentul actual, conform Takvim.com.tr, se știe doar că cei doi se află în confortul propriei case și sunt tratați corespunzător. Actorul Burak Özçivit urmează să se testeze. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci dragostea lor a triumfat întotdeauna. S-au căsătorit acum 5 ani și au devenit părinți în 2019 atunci când a venit pe lume micuțul Karan.

Burak Özçivit a îmbrăcat o geacă de iarnă în plină vară

Burak Özçivit este recunoscut pentru prezența sa scenică și pentru talentul de care dă dovadă cu fiecare personaj pe care îl interpretează. Dacă pe platourile de filmare se arată serios pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor de legendă, în timpul liber actorul poate fi văzut doar cu zâmbetul pe buze. Un exemplu elocvent este cea mai recentă fotografie postată pe pagina personală de Instagram, acolo unde și-a uimit fanii.

Citește și: Ayça Ayşin Turan a ținut să transmită un mesaj de conștientizare pentru femeile din toată lumea. Cum a apărut vedeta în mediul online

După o plimbare relaxată cu barca, Burak Özçivit a ținut să îmbrace o geacă de iarnă în plină vară, ceea ce i-a uimit pe internauți. Cei mai mulți dintre aceștia au declarat că actorul este obișnuit să facă acest lucru pe platourile de filmare, acolo unde de cele mai multe ori condițiile sunt imperfecte. Cu peste 20 de milioane de fani pe pagina sa de Instagram, actorul din “Suleyman Magnificul” reușește de fiecare dată să câștige simpatia celor care l-au suținut de-a lungul timpului. Atât prin planurile personale, cât și prin rolurile sale de pe micul ecran, poate fi numit unul dintre cei mai iubiți actori.

În articolul

Fahriye Evcen Özçivit a postat primele fotografii după anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x