Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă pentru a fi alături de fiul său, Karan. Decizia luată de actriță i-a uimit pe fani

Publicat pe 01.09.2022 la 19:17 Actualizat pe 01.09.2022 la 14:42

Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă al serialului Alparslan Great Seljuk pentru a fi alături de fiul său, Karan. Decizia luată de actriță i-a uimit pe fani, asta pentru că toată lumea aștepta cu sufletul la gură întoarcerea acesteia pe platourile de filmare.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi, are părul desprins și se uită către camerele foto cu privirea într-o parte

Fahriye Evcen este pe covorul roșu în cadrul festivalului de film de la Cannes. 21 mai 2017

Profimedia Images

Fahriye Evcen se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. La momentul actual, alături de Burak Özçivit formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. De când au devenit părinți, aceștia își împart viața între platourile de filmare și viața de familie. Cu toate acestea, viața în lumina reflectoarelor pare că îi adduce faimoasei vedete o lipsă pe care o simte din ce în ce mai des.

Deși filmează la momentul actual în cadrul unui nou serial, Fahriye Evcen a declarat că nu se va mai întoarce pentru cel de-al doilea sezon al producției.

Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă pentru a fi alături de fiul său, Karan

Fahriye Evcen împarte platoul de filmare pentru rolul principal cu Barış Arduç în cadrul serialului Alparslan Great Seljuk. Producția are deja succes în Turcia și se îndreaptă cu pași rapizi către o recunoaștere internațională. Cu toate acestea, actrița principală a decis recent că ultimul episod din care va face parte este cel cu numărul 27.

Fahriye Evcen va lipsi astfel din cel de-al doilea sezon al serialului, în ciuda faptului că zvonurile nu au fost clarificate până în acest punct. Cea care a pus capăt speculațiilor a fost jurnalista de origine turcă, Birsen Altuntaş. Conform Seriesturkish.com, aceasta a declarat că partenera de viață a lui Burak Özçivit își dorește să petreacă timp de calitate alături de familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De aceea, planurile profesionale rămâne de acum pe locul doi, iar micuțul Karan revine în atenția mamei sale. Producătorii i-au creat faimosei vedete un mediul prielnic pentru ca aceasta să-și poată continua misiunea, însă decizia sa rămâne fermă până în acest moment.

Citește și: Diletta Leotta, cu decolteu amplu pe terenul de fotbal. Cum și-a făcut apariția jurnalista în fața tuturor

Aceasta a declarat că lipsa de energie nu îi permite să-și dedice un timp îndelungat creșterii micuțului Karan și astfel dorește să-și schimbe poziția câștigată în acest moment ca și actriță.

Fahriye Evcen a cucerit publicul din Qatar în cadrul unui eveniment important

Deși este căsătorită cu unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia, Fahriye Evcen a reușit să-și construiască un nume important în industria filmelor. De-a lungul timpului a jucat în producții istorice și astfel a reușit să se claseze în cele mai importante topuri de gen. Cu toate acestea, vedeta își concentrează atenția la momentul actual pe fiul său Karan în vârstă de doar trei ani.

Deși cei trei sunt văzuți împreună deseori, vedeta a participat recent în cadrul unui eveniment organizat în Qatar, acolo unde a călătorit singură. Îmbrăcată într-un costum roz cu un top alb care îi lasă la vedere abdomenul de invidiat, așa a apărut Fahriye Evcen printre cei 500 de participanți din 10 țări.

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Aras Bulut İynemli din “Legea familiei”. Cum este actorul în viața reală

“Încântată să particip în cadrul celei de-a 18-a ediții a Doha Jewellery and Wathes Exhibition cu mai mult de 500 de participanți din 10 țări. A avut loc în data de 14 mai 2022.”, a scris actrița pe contul personal de Instagram.

Cel care i-a lăsat primul comentariu a fost chiar Burak Özçivit care a recunoscut că soția sa reușește să cucerească publicul de fiecare dată. Cu peste 13 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, aceasta este iubită de fani din toată lumea.

În articolul

Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă pentru a fi alături de fiul său, Karan. Decizia luată de actriță i-a uimit pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x