Fahriye Evcen și fiul Karan au apărut într-o nouă ipostază în mediul online. Gesturile micuțului au emoționat internauții

Publicat pe 17.03.2022 la 11:48 Actualizat pe 17.03.2022 la 12:34

Fahriye Evcen și fiul Karan au apărut într-o nouă ipostază în mediul online. Gesturile micuțului au emoționat internauții care nu au putut rămâne indiferenți.

Fahriye Evcen, pe covorul roșu poartă o rochie albă cu decupaj pe picior. Actrița are părul desprins și poartă pantofi cu toc

Fahriye Evcen, pe covorul roșu în cadrul festivalului de film de la Cannes. 21 mai 2017

Getty Images

Fahriye Evcen și fiul Karan au apărut într-o nouă ipostază în mediul online, asta după ce o bună perioadă de timp au lipsit de pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță obișnuiește să posteze fotografii alături de familie și este apreciată de fanii de pretutindeni, însă cea mai recentă fotografie a reușit să atragă atenția tuturor.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit și-au oficializat relația în 2017 și ulterior au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Karan.

Fahriye Evcen și fiul Karan au apărut într-o nouă ipostază în mediul online

După o pauză binemeritată, Fahriye Evcen a revenit în mediul online alături de fiul Karan într-o ipostază care i-a emoționat pe internauți. Cei doi s-au lăsat fotografiați chiar de către Burak Özçivit și le-au arătat fanilor cum petrec cele mai frumoase zile, atunci când se află împreună.

Fahriye Evcen a revenit pe micile ecrane în serialul “Alparslan Büyük Selçuklu”, fiind una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual. Cu toate că are succes pe plan professional, vedeta nu uită de “rolul” pe care și l-a însușit în 2019, atunci când micuțul Karan a venit pe lume. Alături de Burak Özçivit, trăiește o frumoasă poveste de iubire, iar fanii le apreciază întotdeauna momentele petrecute împreună, distribuite de asemenea și pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă postare, Fahriye Evcen apare alături de fiul Karan în cele mai inedite ipostaze de până acum. Micuțul zâmbește și privește către soare, iar descrierea lăsată de actriță a completat perfect peisajul.

Citește și: Fahriye Evcen în parcul de distracții. Cum se distrează actrița alături de Burak Özçivit și micuțul Karan

“Echipa celor care nu pot privi direct către soare”, a scris Fahriye Evcen în dreptul mai multor fotografii postate alături de fiul Karan. Primul care a lăsat un mesaj în cadrul postării a fost chiar Burak Özçivit care i-a numit pe cei doi “mielușei”. Îndrăgostiții au profitat de zăpada ce s-a așternut peste Istanbul și s-au lăsat surprinși în ipostaze cât mai naturale alături de micuțul Karan.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează unul dintre cele mai iubite cupluri

Fotografiile postate de Fahriye Evcen au reușit să atragă atenția fanilor de pretutindeni, asta pentru că au fost lăsate peste 6 mii de comentarii în dreptul postării. De asemenea, peste 700 de mii de aprecieri au lăsat cei care o îndrăgesc pe celebra actriță. Nu este totuși de mirare, având în vedere faptul că Fahriye Evcen are peste 12 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram.

De-a lungul timpului, Fahriye Evcen și Burak Özçivit și-au încântat fanii cu roluri inedite în seriale de succes, însă de cele mai multe ori aparițiile din socia media au reușit să facă deliciul urmăritorilor. Cu toate că au existat zvonuri legate de separarea celor doi, ulterior cei doi au demonstrat contrariul. Cu fotografii romantice publicate în mediul online, îndrăgostiții și-au arătat sentimentele care nu s-au schimbat pe parcursul anilor.

Citește și: Fahriye Evcen își împărtășește secretele frumuseții. Cum arată vedeta

De asemenea, Fahriye Evcen le-a împărtășit reprezentantelor sexului frumos mai multe secrete de frumusețe pe care ea însăși le folosește în fiecare zi pentru a-și menține un chip cât mai luminos și tânăr. Actrița s-a născut pe 4 iunie 1986 și s-a născut în Germania.

În articolul

Fahriye Evcen și fiul Karan au apărut într-o nouă ipostază în mediul online. Gesturile micuțului au emoționat internauții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x