Fahriye Evcen surprinde cu o ținută de primăvară în anotimpul rece. Cum arată fusta scurtă pe care a îmbrăcat-o vedeta

Publicat pe 05.01.2024 la 14:45 Actualizat pe 05.01.2024 la 15:29

Fahriye Evcen își surprinde fanii cu noi fotografii publicate la început de an. Vedeta a revenit definitiv în mediul online.

actrița poartă o rochie neagră fără mâneci

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută de primăvară în anotimpul rece

instagram

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Actrița a revenit în mediul online după o lungă perioadă de absență. Alături de soțul său celebru au devenit imaginea unui brand de mobile și astfel au ajuns la o sumă inedita pe care o vor primi pentru munca lor.

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută de primăvară în anotimpul rece

Îndrăgostiții vor primi 80 de milioane de lire turcești într-un contract semnat pe o durată de doi ani. Au reușit să atragă atenția tuturor, așa cum au făcut și până acum. Continuă să colaboreze cu branduri renumite, fiind parte din proiectele lor profesionale. Fahriye Evcen a publicat recent mai multe imagini la început de an și toată lumea a felicitat-o pentru noua sa înfățișare. De asemenea, nu le-a venit să creadă că este mama a doi copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a căsătorit cu Burak Özçivit într-o ceremonie care a avut loc în 2017. Primul fiu, Karan, s-a născut în 2019 și atunci au întâmpinat pentru prima dată ideea de a fi părinți. A urmat Kerem în luna ianuarie 2023. Într-un top realizat în Asia anul trecut, Hande Erçel s-a clasat cu 4 locuri în fața actriței Fahriye Evcen. Amândouă au fost incluse pe lista celor mai frumoase femei din lume. În postările recente realizate de Fahriye Evcen, nu au lipsit comentariile răutăcioase din partea internauților.

Citește și: Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină

“Okay, Fahriye, ai slăbit. Ești cea mai frumoasă, cea mai fericită și bogată, sunt convinsă.”, s-a arătat în comentariu. Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizat chiar la final de an. În ciuda zvonurilor legate de separare, vedeta din Turcia își continuă relația de iubire alături de soțul său celebru.

Burak Özçivit a venit însoțit de Fahriye Evcen în cadrul unui eveniment important

Actorul a participat în cadrul unui eveniment important acolo unde a venit însoțit de nimeni alta decât soția sa, Fahriye Evcen. Este vorba despre GQ Turcia “Men of the year awards”. Cele mai notabile nume s-au ales în acea seară, iar Burak Özçivit s-a numărat printre ele.

Citește și: Fahriye Evcen a publicat fotografii emoționante în familie. Actrița și Burak Özçivit îi țin ascunsă identitatea fiului cel mic

A fost Fahriye Evcen cea care a vorbit despre relația cu Burak Özçivit și cum reușește să depășească timpul pe care l-au creat împreună.

“Nu sunt deranjată de faptul că Burak este plecat tot timpul. Organizează timpul rămas în așa fel încât să petreacă timp cu mine și cu copiii.”, a menționat actrița. De cealaltă parte, Burak Özçivit a menționat că tot timpul rămas și-l petrece fără doar și poate împreună cu cei dragi.

“Mereu îmi fac timp pentru familie. O să merg cu Fahriye în străinătate peste două zile.”, a punctat acesta. Fahriye Evcen a fost cea care a avut probleme de sănătate, împreună cu cei doi copii. Este vorba despre o gripă.

“M-am îmbolnăvit. Copiii s-au îmbolnăvit pe rând. Mi-am luat și eu partea. Este o situație incredibilă cu această pandemie.”, a transmis vedeta din Turcia.

În articolul

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută de primăvară în anotimpul rece. Cum arată fusta scurtă pe care a îmbrăcat-o vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x