Faimoasa actriță Demet Özdemir se reîntoarce pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzută vedeta

Publicat pe 17.07.2024 la 21:30 Actualizat pe 17.07.2024 la 15:07

Demet Özdemir se reîntoarce într-un nou proiect profesional după o lungă perioadă de absență. Actrița nu a mai avut o pauză încă de la începutul carierei.

actrița poartă un costum albastru

Faimoasa actriță Demet Özdemir se reîntoarce pe platourile de filmare

Instagram

Demet Özdemir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută în 1992, aceasta a început să fie favorita tuturor fanilor din lumea întreagă. Proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului i-au adus succes mult așteptat încă din copilărie.

Faimoasa actriță Demet Özdemir se reîntoarce pe platourile de filmare

A reușit să atragă atenția cu proiectul “Sana Bir Sır Vereceğim” în 2013 și de atunci experiențele sale în materie de seriale TV au avut doar efecte pozitive asupra publicului. Ultimul serial în care a jucat rolul de protagonistă a fost Numele meu este Farah. Cu toate că este recunoscută ca una dintre vedetele care muncește non-stop, de data aceasta a ținut să petreacă o perioadă departe de luminile reflectoarelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar postările de pe rețelele sociale au stat mărturie la evenimentele realizate în viața sa personală. Printre alte seriale în care a jucat s-au numărat și Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir. A mai făcut parte din serialul Așk Taktikleri distribuit pe una dintre platformele de streaming. Și-a demonstrat astfel talentul încă o dată.

Se pare că Demet Özdemir revine în cel de-al treilea sezon al producției. Ultima oară când s-a aflat pe platourile de filmare a fost în 2023 pentru Numele meu este Farah. Filmările pentru Love Tactics 3 urmează să înceapă la începutul lunii iulie. Vedeta numără zilele până se va întâlni încă o dată cu partenerul său Şükrü Özyıldız, arată seriesturkish.com.

“Lucrez în această industrie de 12 ani.”, a declarat vedeta. În ceea ce privește ținutele pe care le alege, spune că se orientează în funcție de starea pe care o are la momentul respectiv.

“Vremea este caldă, am vrut să mă îmbrac colorat. Am vrut să reflect energia mea interioară și personalitatea, așa că am folosit culoarea roșie, inclusiv la pantofi. M-am pregătit într-o oră și jumătate.”, a transmis vedeta.

Cum își va petrecere Demet Özdemir vacanța

Vorbind despre planurile de vacanță în vara anului 2024, aceasta a menționat că va călători în America sau Anglia. De asemenea, își dorește să călătorească în Bali și să petreacă timp alături de familie. S-a spus că vedeta ar fi achiziționat o barcă de lux, însă zvonurile au fost spulberate chiar de către vedetă.

Nu a uitat să menționeze despre visele pe care le-a avut încă din copilărie, acelea de a deveni o vedetă în adevăratul sens al cuvântului pe platourile de filmare.

“Mereu mă gândesc cum am ajuns aici. Am lucrat non-stop de 12 ani. Am o pasiunea în a mă îmbunătăți. Sunt mândră de mine. Am doar un vis astăzi, și acela este de a-mi menține succesul pe care l-am dobândit.”, a spus actrița de origine turcă. În urmă cu patru ani nu s-a aflat în poziția de a achiziționa o barcă de lux, iar astăzi recunoaște că veștile au fost false.

“S-a întâmplat acum patru ani. Nu m-am aflat în poziția de a cumpăra o barcă pentru că prețurile erau uriașe. S-a spus mult despre declarațiile mele, dar totul este greșit.”, a menționat.

În articolul

Faimoasa actriță Demet Özdemir se reîntoarce pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzută vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x