Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară. Cum a fost primită de fani

Publicat pe 10.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 10.04.2024 la 09:22

Hande Erçel vizitează India pentru prima oară și vorbește despre proiectele profesionale de viitor. Cu cine își dorește să colaboreze.

actriță poartă un costum, pantofi negru și stă în fața oglinzii

Hande Erçel vizitează India pentru prima oară

Instagram

Faimoasa protagonistă din Dragostea plutește în aer – Love is in the air a călătorit în India pentru a lua parte la cel mai important eveniment dedicat televiziunii, divertismentului și media din Asia. Cea de-a 24-a ediție a “FICCI Frames” a fost organizată în Mumbai, India.

Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară

Este recunoscut faptul că vedeta are foarte mulți fani în fiecare colț al lumii. India nu face excepție, astfel că Hande Erçel a fost invitată în Mumbai pentru a lua parte la un eveniment important dedicat divertismentului și media. Aceasta a primit de fiecare dată aprecierea cuvenită, indiferent unde s-a aflat. A vorbit și acum, în închiderea evenimentului, la o conferință de presă. S-a aflat alături de faimoasa actriță din India, Ayushmann Khurrana, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonista din Dragostea plutește în aer a reușit să atragă atenția din prima zi în care s-a aflat în Mumbai și a specificat că este pentru prima oară când pășește pe acest tărâm. A specificat că și-ar dori să colaboreze pe plan profesional cu Hrithik Deepika și Dave Patel.

“M-am gândit să vizitez India pentru o lungă perioadă de timp și de data asta chiar s-a întâmplat. Da, m-am gândit că am fani și aici, dar nu așa mulți. Urmăresc ce se întâmplă la Bollywood și admira munca depusă acolo. Printre numele cu care vreau să lucrez sunt Hirtnik Roshan și Deepika Padukone.”, a specificat vedeta.

Citește și: Visul pe care l-au avut Hande Erçel și Burak Deniz s-a îndeplinit. Ce au în comun actorii turci

Aceasta și-a evidențiat iubirea pentru cultura indiană și pentru oamenii care i-au arătat întotdeauna apreciere și iubire pe rețelele sociale.

“Sunt foarte loiali culturii lor și trăiesc liber, nu le este teamă să arate acest lucru. Oferă aceste sentimente și în alte părți ale lumii și respect asta foarte mult.”, a mai spus aceasta. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

Hande Erçel își surprinde fanii cu ipostaze realizate în India

Actrița în vârstă e 29 de ani a călătorit până acum în multe zone ale lumii. De la Bali, Paris, Italia, protagonista din Dragostea plutește în aer este o împătimită a vacanțelor. Își dorește să experimenteze trăiri și să observe cele mai inedite destinații.

Citește și: Hande Ercel, un reper în lumea modei. Apariția cu păr albastru și machiaj abstract a atras privirile fanilor

“Am fost interesată să învăț despre diferite culturi încă de când eram mică. Am fost interesată să-i văd pe prietenii din India și am vrut să vizitez. Îmi plac oamenii care urmează cultura și voiam să port și eu sari. Nu am însă foarte mult timp de petrecut aici.”, a mărturisit aceasta.

Hande Erçel s-a născut pe 24 noiembrie 1993 în Turcia și a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara natală. A devenit cunoscută în România pentru rolul din Dragostea plutește în aer, acolo unde a jucat personajul principal. A fost întotdeauna discretă cu viața personală, însă s-a cunoscut idila sa cu colegul de platou, Kerem Bursin. Relația nu a avut o lungă durată, asta pentru că ceea ce a început ca o poveste frumoasă, s-a terminat mai repede decât era așteptat.

În articolul

Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară. Cum a fost primită de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x