Faimoși care au devenit tătici după 40 de ani. Printre ei se află și Fernando Colunga

Publicat pe 18.03.2024 la 11:36 Actualizat pe 18.03.2024 la 12:26

La scurtă vreme după împlinirea a 40 de primăveri, acești actori au devenit tătici pentru prima oară. Despre cine este vorba, citește în articolul de mai jos.

actori pe scenă care zâmbesc

Aceștia sunt actorii de telenovele care au devenit tătici după vârsta de 40 de ani

Getty Images

Au ajuns unii dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele datorită rolurilor pe care le-au interpretat de-a lungul timpului. Pe plan personal și-au găsit fericirea și au ajuns să se bucure de fructul ei după vârsta de 40 de ani. Au devenit tătici și au demonstrat că în orice etapă poți spera să visezi.

Faimoși care au devenit tătici după 40 de ani

Vârsta este doar un număr pentru acești actori de telenovele care au dovedit că în ciuda trecerii timpului se bucură de tot ceea ce le-a rezervat viața. Primul în această serie este fără doar și poate Fernando Colunga, protagonistul din La Usurpadora. Cel mai nou proiect profesional al său este El Maleficio și pe plan personal se poate lăuda cu relația pe care o are de 10 ani cu actrița Blanca Soto. Cei doi au devenit de curând părinți pentru prima oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul fiu al lui Fernando Colunga a venit pe lume în mare secret pe data de 1 martie 2024, arată univision.com. Artistul s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic și printre telenovelele în care a jucat se află Maria la del Barrio, alături de Thalía.

Fernando Colunga a debutat ca și tătic la vârsta de 38 de ani, alături de Margiolis Ramos. Are un băiat pe care l-au botezat Ángel Gabriel. La 51 de ani, acesta a devenit părinte pentru a doua oară, cu nașterea fiului Milo, fructul relației cu María Gabriela Rodríguez. Gianluca Vacchi a devenit tătic pentru pentru oară la vârsta de 52 de ani. Blu este fructul relației cu modelul Sharon Fonseca. Micuța a venit pe lume în 2020, pe 27 octombrie.

Citește și: Fernando Colunga și Blanca Soto au devenit părinți. Totul a fost păstrat secret până în ultima clipă

Eugenio Derbez a devenit tătic pentru a patra oară la vârsta de 52 de ani. Fiica Aitana s-a născut pe 4 august 2014, fiind relației comediantului cu Alessandra Rosaldo. Eduardo Capetillo, fostul integrant Timbiriche este căsătorit cu Biby Gaytán. Este tatăl a cinci copii: Alejandra, Eduardo Jr., Ana Paula, Daniel și Manuel. Ultimii doi sunt gemeni și au venit pe lume atunci când actorul avea 44 de ani.

Ricky Martin a devenit tătic pentru prima oară în 2008, atunci când au venit pe lume gemenii Matteo și Valentino prin surogat. Un an mai târziu, pe 29 octombrie 2019, interpretul piesei La Mordidita a anunțat venirea pe lume a lui Renn, pe atunci artistul având 48 de ani.

Chantal Andere a trimit un mesaj de felicitare pentru Fernando Colunga și Blanca Soto

Actrița de origine mexicană a dezvăluit că i-a trimis un mesaj de felicitare protagonistului telenovelei La Usurpadora.

“Mie nu mi-a răspuns încă, ceea ce se spune este adevărat. Eu i-am trimis un mesaj, când o să-mi răspundă o să vă spun.”, a spus vedeta, arată eldiariony.com. Cu toate acestea, până în prezent Chantal Andere a dezvăluit că nu a oferit niciun cadou proaspeților părinți.

Citește și: Cel mai nou interviu al faimoșilor RBD pentru o publicație importantă din Spania. Cum văd artiștii evoluția lor profesională

Cea mai recentă știre legată de actorul Fernando Colunga este legată de nașterea fiului acestuia. A devenit tătic pentru prima oară, însă nu a oferit nicio declarație în acest sens până la ora actuală.

În articolul

Faimoși care au devenit tătici după 40 de ani. Printre ei se află și Fernando Colunga

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x