Fanii au blocat strada pe care Can Yaman se afla în mașină. Cum a reacționat actorul când a văzut mulțimea de oameni care nu-l lăsa să treacă

Publicat pe 06.10.2021 la 17:40 Actualizat pe 06.10.2021 la 18:41

Can Yaman a demonstrat încă o dată că este un actor care își respectă fanii. Acesta a fost în Italia de curând și a fost asaltat de zeci de fani când se afla în mașină cu câțiva prieteni. Ce a făcut starul turc când toți voiau atenția lui și au blocat strada.

Can Yaman

Getty

În Italia fiind, Can Yaman știa ca are zeci de fani care vor vrea să îl îlntâlnească, cu toate acestea nu se aștepta ca o stradă să se blocheze. Zeci de mii de fani au oprit mașina în care actorul turc se afla alături de prietenii săi.

Can Yaman, gest memorabil pentru fanii săi

Văzând că nu mai are ce să facă, a ieșit din mașină pe trapa superioară și a transmis zâmbete și cuvinte frumoase fanilor care se înghesuiau să facă o fotografie cu el și să îl vadă.

Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați bărbați la nivel internațional, atât pentru talentul și fizicul său, cât și pentru faptele sale onorabile.

Can Yaman a arătat încă odată cât de atent cu fanii săi și să îi apreciază foarte mult, de aceea le oferă cât poate din admirația și dragostea lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Can Yaman nu este doar un star remarcabil, ci și un om cu suflet

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la nivel mondial, recunoscut atât pentru talentul său, cât și pentru fizicul perfect. Însă, starul turc a demonstrat că nu este doar un om cu un talent imens, ci și cu suflet mare.

Citește și: Can Yaman s-a fotografiat alături de Francesca Chillemi. Cine e frumoasa brunetă

Can Yaman a anunțat cu mândri că a luat naștere „Can Yaman for Children ets”, o asociație non-profit, creată cu scopul de a strânge fonduri pentru spitale și de a promova activități de interes social legate în principal de Pediatrie și sănătatea tinerilor.

Acesta a fost să viziteze secția de pediatrie unde a investit bani frumoși și s-a fotografiat alături de copiii care aveau mare nevoie de sprijin.

Citește și: Can Yaman, filmat noaptea în intimitatea dormitorului. Cum s-a lăsat surprins actorul în mijlocul zvonurile despre despărțirea de Diletta Leotta

Can Yaman este cunoscut pentru cariera sa impresionantă de actor, dar și pentru șarmul și frumusețea ce i-au câștigat milioane de fane în întreaga lume. Popularitatea lui a crescut după ce a jucat în mai multe seriale turcești, formând cupluri cu actrițe celebre.

Pentru talentul său actoricesc, Can a câștigat numeroase premii, cele mai recente fiind cel pentru “TV’s Top Leading Man of 2019”, “Cel mai bun actor” la Premiile Quality (2019), “Cel mai bun actor din seriale TV” (2019, Turkey Youth Awards) și “Cel mai bun actor străin” la Murex d’Or.

În articolul

Fanii au blocat strada pe care Can Yaman se afla în mașină. Cum a reacționat actorul când a văzut mulțimea de oameni care nu-l lăsa să treacă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x