Fanii, încântați de conexiunea lui Hande Erçel cu partenerul din filmul ”Rüzgara Bırak”. Cu cine joacă frumoasa actriță

Publicat pe 24.07.2024 la 18:31 Actualizat pe 24.07.2024 la 18:44

Barış Arduç și Hande Erçel se pregătesc de lansarea unul film ce se anunță promițător: ”Rüzgara Bırak”.

Profimediaimages.ro

Imaginile din timpul filmării producției ”Rüzgara Bırak” s-au răspândit pe rețelele de socializare și au atras atenția fanilor.

Se înțelege că Hande Erçel și Barıș Arduç, care au filmat împreună pentru ”Rüzgara Bırak„, s-au distrat de minune la filmări.

Citește și: Serialul pe care presa din Turcia îl consideră noua revelație. Ebru Șahin revine pe micile ecrane în producția interesantă

Fanii, încântați de conexiunea lui Hande Erçel cu partenerul său din filmul ”Rüzgara Bırak”. Cu cine joacă frumoasa actriță

Filmările pentru ”Rüzgara Bırak”, al cărei scenariu a fost scris de Ceylan Naz și regizat de Engin Erden, au fost finalizate. Ele au început în Istanbul, iar ulterior s-au mutat în İzmir. Echipa și-a luat rămas bun după ce ultimele filmări ale peliculei au fost făcute în Alaçatı, după Urla și Çeșme.

Hande Erçel, care a i-a dat viață personajului lui Aslı Mansoy, a uimit din nou cu trupul ei fără cusur în scenele de senzație care au fost înregistrate în locațiile de vis.

Imaginile cu actrița și Barıș Arduç, care interpretează personajul Ege Yazıcı, au ajuns și pe rețelele sociale.

Primul cadru de pe platoul de filmare al filmului „Rüzgara Bırak”, despre care s-a vorbit deja foarte mult datorită distribuției sale puternice și scenariului intrigant, îi arată pe cei doi zâmbind și apropiați. Se pare că ei citesc scenariul și comentează pe baza lui.

Citește și: Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

Fanii celor doi actori au făcut numeroase comentarii spunând că așteaptă cu nerăbdare filmul ”Rüzgara Bırak”. Exprimându-și nerăbdarea de a-l viziona, urmăritorii fac comentarii spunând că își doresc ca acesta să fie lansat cât mai curând posibil.

Rămâne de văzut dacă chimia pe care fanii au observat-o va duce la începutul unei noi povești de iubire. Cert este că actrița a muncit toată vara pentru acest proiect.

Celebra actriță a declarat: „Eu lucrez vara. Intru într-o perioadă un pic aglomerată. Oboseala ei va fi, de asemenea, frumoasă. Este o muncă foarte frumoasă, sper că va fi bine”.

Care e intriga filmului ”Rüzgara Bırak”

Cei doi moștenitori ai grupului de companii Yazman: Ege Yazıcı (Barıș Arduç), care locuiește în Çeșme, și Aslı Mansoy (Hande Erçel), care este CEO al grupului, se confruntă. Existența companiei depinde de construirea unui hotel gigant în golful în care Ege s-a stabilit în Çeșme și a înființat o școală de surf.

Aslı, care a trăit doar la oraș, și Ege, care este din Çeșme și iubește locul, vor realiza în curând cât de asemănători sunt în ciuda tuturor diferențelor lor. Va reuși acest duo nesăbuit să-și protejeze compania, golful de surf sau unul pe celălalt?

Citește și: Vești bune pentru Isabella Damla Güvenilir. Copilul minune al serialelor turcești se impune și în străinătate cu cel mai nou proiect

În articolul

Fanii, încântați de conexiunea lui Hande Erçel cu partenerul din filmul ”Rüzgara Bırak”. Cu cine joacă frumoasa actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x