Fanii lui Can Yaman au rămas surprinși. Serialul Viola Come Il Mare a fost amânat

Publicat pe 06.04.2022 la 14:45 Actualizat pe 06.04.2022 la 15:08

Can Yaman a locuit în Italia mai bine de un an pentru a se pregăti intens pentru cele mai inedite roluri ale sale. Fanii de acolo au rămas surprinși să afle că serialul Viola Come Il Mare a fost amânat și va putea fi văzut abia în toamna lui 2022.

Can Yaman poartă o cămașă neagră deshisă la gât

Serialul Viola Come Il Mare a fost amânat

Profimedia Images

Can Yaman a locuit în Italia de mai bine de un an, acolo unde s-a pregătit intens pentru cele mai inedite roluri ale sale. Fanii de acolo au rămas totuși surprinși să afle că producția Viola Come Il Mare a fost amânat și va putea fi văzută abia în toamna lui 2022.

Cu toate acestea, internauții îi apreciază în continuare fotografii și filmulețe postate în mediul online și așteaptă cu sufletul la gură fiecare apariție a acestuia.

Serialul Viola Come Il Mare a fost amânat

Deși a trecut ceva vreme de când Can Yaman a terminat filmările pentru serialul Viola Come Il Mare, iată că fanii mai trebuie să aștepte puțin până când își vor vedea actorul preferat în ipostaze incendiare. Știrea că serialul va putea fi văzut abia în toamna lui 2022 i-a îngrijorat pe cei care îl îndrăgesc.

Ca și alți actori cunoscuți din Turcia, Can Yaman va putea fi văzut de asemenea pe una dintre cele mai recente platforme de streaming ce va apărea în curând și în Turcia. În Viola Come Il Mare, Can Yaman joacă rolul unul polițist turc pe nume “Francesco Demir”. Alături de Francesca Chillemi împarte rolul de protagonist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au filmat pentru mult așteptatul serial în luna septembrie a lui 2021, atât în Roma cât și în Palermo. Fanii actorului din Italia au așteptat cu nerăbdare o dată oficială la care vor putea să vadă celebra producție, însă vor trebui să mai aștepte câteva luni bune. Între timp, Can Yaman se pregătește pentru cele mai noi filmări în cadrul serialul “El Turco” ce vor fi realizate în țara sa natală, Turcia.

Astfel, actorul va rămâne acasă pentru aproximativ patru luni, timp în care nu-și va dezamăgi fanii. De asemenea, cei care îl îndrăgesc pot accesa acum cartea sa, acolo unde vorbește despre viață și carieră până în prezent.

Can Yaman a dezvăluit cine l-a ajutat în momentele critice ale vieții

Can Yaman și-a povestit întreaga viață în cartea sa, acolo unde vorbește despre femeile care i-au fost alături în cele mai dificile momente. Acesta spune că mama și bunica sa au fost cele care i-au insuflat întotdeauna respect și iubire față de aproape.

De asemenea, Francesca Rizzi se numără printre femeile mentor ale actorului, cea care l-a ajutat în ascensiunea sa către o carieră înfloritare. Can Yaman i-a dedicat acesteia un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online, acolo unde fanii i-au putut vedea o altă față a sa.

“Francesca Rizzi… Draga mea antrenoare… Cu ea m-am întors în anii liceului cu profil italian pe care îl făcusem la Istanbul, m-am întors ca student. Mi-am pus din nou cunoștințele de italiană pe masă, am îndepărtat o parte din rugină și mi-am Îmbunătățit și mai mult limba. Ea m-a îmbunătățit constant, învățându-mă diverse nuanțe. M-a ajutat să fiu mereu pregătit pe platou, ținându-mă la curent tot timpul. După fiecare lucru, ochii mei au căutat-o pentru a primi confirmare. Francesca, prezența ta a fost esențială pentru mine. O îmbrățișare mare…”, a scris Can Yaman pe Instagram.

În articolul

Fanii lui Can Yaman au rămas surprinși. Serialul Viola Come Il Mare a fost amânat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x