Fată bună sau fată rea? Angelique Boyer, chip angelic și rol de "demon". În "Tres Veces Ana", o vezi în ambele ipostaze

Publicat pe 07.03.2017 la 13:11 Actualizat pe 07.03.2017 la 15:30

Una dintre cele mai indragite actrite va da intalnire la Happy Channel!

Angelique Boyer, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea telenovelelor, îți dă întâlnire de luni până vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel, într-o producție de succes. În "Tres Veces Ana", o puteți vedea pe frumoasa vedetă atât în rol pozitiv, cât și în ipostaza personajului negativ.

Angelique Boyer a ieșit repede în evidență grație frumuseții sale răpitoare, evoluând în diverse producții.

Fără îndoială, rolul de fată rea a propulsat-o în atenția tuturor și a făcut-o să cucerească fanii de pretutideni.

Are un chip angelic, însă personajele negative i se potrivesc de minune, drept urmare, Angelique Boyer nu face excepție nici de această dată, iar în serialul fenomen Tres Veces Ana, o puteți vedea și în această ipostază.

Având în vedere că ea interpretează triplul rol în producția care se difuzează la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00, actrița joacă și rol pozitiv.

Angelique Boyer realizează un triplu rol, intrepretând 3 surori identice, dar cu personalități total diferite: Ana Lucía, Ana Leticia şi Ana Laura. Despre “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”), Angelique Boyer spune că a fost un vis devenit realitate.

Ana Lucía, Ana Leticia și Ana Laura sunt triplete identice, dar cu personalități total diferite. Părinții lor au murit într-un accident de mașină când erau mici. Se credea că Ana Lucía s-a înecat în râul în care a cazut mașina familiei, iar Ana Leticia și Ana Laura au supraviețuit. O localnică, Soledad, care suferea după pierderea fiicei sale mai mici, o găsește pe Ana Lucía în râu și o crește ca pe propria fiică.

După ani și ani, Ana Laura devine o tânără dulce, dar liniștită și singuratică care își dorește să își găsească sora, refuzând să creadă că a murit. În timpul accidentului și-a pierdut un picior. Se îndrăgostește de Ramiro, dar nu se simte vrednică de iubirea lui și crede că lui îi este doar milă de ea.

În schimb, Ana Leticia se transformă într-o tânără fermecătoare, însă egoistă și manipulatoare, care vrea să fie tot timpul în centrul atenției, mai ales a bunicii lor, Ernestina, și unchiului lor, Mariano, îngerii lor păzitori. Ea se aliază cu Iñaki, care devine iubitul și complicele ei în intrigi și înșelătorii.

În San Nicolas, Ana Lucía îl întâlnește pe Santiago (în realitate Marcelo), care a suferit un accident în urma căruia și-a pierdut memoria și nu mai știe nimic despre identitatea sau trecutul lui. Santiago duce o viață simplă, fiind șofer de taxi.

Pe Angelique Boyer o puteți vedea în "Tres Veces Ana", de luni până vineri, de la ora 17.00, numai la Happy Channel.

În articolul

Fată bună sau fată rea? Angelique Boyer, chip angelic și rol de "demon". În "Tres Veces Ana", o vezi în ambele ipostaze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x