„Femeie în înfruntarea destinului” din nou la Happy Channel

Publicat pe 11.11.2020 la 16:47 Actualizat pe 12.11.2020 la 11:16

Happy Channel, televiziunea din cadrul trustului Antena Group, anunță următoarele schimbări în grila de program, începând cu data de 16 noiembrie 2020.

TV Happy

Luni, 16 noiembrie, canalul Happy va introduce o schimbare strategică în programul cu care și-a obișnuit până acum telespectatorii. Serialul „Femeie în înfruntarea destinului”, sezonul 1, va fi redifuzat pe Happy, de luni până vineri, de la ora 22:00.

Serialul se află la a doua difuzare datorită succesului înregistrat și a cererii publicului targetat de programul de televiziune.

Protagonistii principali ai serialului turcesc sunt Bahar (Ozge Ozpirincci) si Sarp (interpretat de actorul Caner Cindoruk). Acest serial este o adaptare după o producție de televiziune din Japonia.

Tema serialului aduce un omagiu femeii singure care se sacrifică pentru copii săi. O mamă întotdeauna va găsi puterea necesară de a merge mai departe, de dragul copiilor ei, chiar și atunci când soarta îi e potrivnică.

În continuarea grilei de program, Happy face o modificare și pentru serialul fenomen marca Globo, „Orfanii unei Națiuni”. Începând cu data de 16 noiembrie, producția va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 23:00, în loc de ora 22:00, cum prevedea vechiul program.

Serialul spune povestea tragică a doi refugiați de origine siriană, Laila și Jamil, care sunt nevoiți să-și părăsească locul natal pentru a începe o nouă viață în Brazilia. Povestea e îmbibată de istoric, cultură și obiceiuri născute din tradiții bine înrădăcinate. Dragostea a doi oameni naște conflicte, obligații și imposibilitatea de împlinire a sentimentelor trăite unul față de celălalt.

De asemena, telenovela mexicană “Inima mea e a ta”, care îi are ca protagoniști pe Silvia Navarro și Jorge Salinas, va fi decalată cu o oră. Motiv pentru care fanii Happy Channel se vor putea bucura de povestea de dragoste a celor două personaje, de luni până vineri, de la ora 15:30.

Lipsa și necesitatea de a merge mai departe în viață o duc pe Ana să caute un al doilea loc de muncă. Lipsa de experiență și studiile sale neterminate complică procesul pentru a-și găsi un loc de muncă constant. Totuși, destinul i-a pregătit ceva. Printr-o confuzie, Ana ajunge să meargă la Conacul Lascurain, unde va găsi tot ce a visat vreodată.

Mai mult de atât, cum și-a obișnuit telespectatorii, Happy a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de iarnă. Astfel, în fiecare săptămână, de joi până duminică, de la ora 20:00, întreaga familie se va bucura de cele mai magice producții de Crăciun.

Citește și: Marc Anthony în compania unei posibile iubite|Fotografiile care au ridicat un semn de întrebare fanilor Marlene Favela are o siluetă de invidiat. Cum arată rochia albastră care îi pune în evidență trupul tonifiat

În articolul

„Femeie în înfruntarea destinului” din nou la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19
Happy People • pe 23.11 la 12:32
Jon Ecker îi calcă pe urme celebrului său tată. Cum arată fiul lui lui Guy Ecker și în ce producții de succes a jucat