Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet ca în tinerețe. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a filmat fără haine

Publicat pe 30.09.2022 la 10:00 Actualizat pe 30.09.2022 la 09:36

Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet așa cum în trecut a fost văzut în telenovele. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a filmat fără haine și a uimit audiența. Cum arată în prezent.

Fernando Carillo poartă o bluză deschisă și își ține mâna dreaptă în dreptul gurii

Fernando Carillo din “Rosalinda”

Profimedia Images

Fernando Carillo din “Rosalinda” pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. La cei 56 de ani ai săi, actorul se comportă exact ca în tinerețe și se lasă admirat de fanele de pretutindeni. Fotografiile din mediul online stau mărturie, iar cea mai recentă postare a sa nu lasă niciun dubiu. Are o familie frumoasă, dar și o carieră de invidiat și reușește să continue pe acest drum fără nicio piedică.

Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet ca în tinerețe

Dacă acum mai bine de 20 de ani surprindea cu rolurile sale inedite în telenovele de succes, astăzi Fernando Carillo cucerește în același mod. Cu trupul său de invidiat la vârsta de 56 de ani s-a filmat cum înoată gol și i-a surprins pe internauți. Nu este totuși un secret, asta pentru că actorul a dezvăluit faptul că își dorește să practice acest lucru pentru bani.

De altfel, chiar recent și-a exprimat dorința în legătură cu noua sa pasiune și este gata să surprindă fiecare fan în parte. Pentru a-și face cunoscută ideea, Fernando Carillo a apărut călărind un cal. Acum actorul s-a dezbrăcat și s-a aruncat în apă pentru a înota. Aceșta și-a anunțat retragerea din lumea artistică acum mai bine de 2 ani, atunci când a declarat că dorește să aibă o afacere prosperă în lumea cryptomonedelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum Fernando Carillo poate fi văzut în toată splendoarea chiar și pe Instagram, acolo unde videoclipul postat a strâns deja pentru 4 mii de aprecieri și sute de comentarii. A devenit tătic pentru a doua oară atunci când soția sa María Gabriela Rodríguez i-a dăruit un fiu pe care împreună l-au numit Milo. Cu toate acestea, protagonistul din “Rosalinda” nu se sfiește să-și arate trupul pe internet pentru toți privitorii.

Citește și: Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul celebrei sale mame, Susana Dosamantes. De ce și-a vândut regretata artistă bunurile de valoare pentru fiica sa

“Ești foarte sexy”, “Frumosule, îți doresc succes în acest nou proiect”, “Ca de obicei ești numărul 1, salutări din România”, „Felicitări și succes”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Fernando Carillo nu-și mai poate vedea fiul cel mare, Ángel Gabriel

Dacă la momentul actual trăiește o frumoasă relație de iubire cu partenera sa, Fernando Carillo nu poate spune același lucru și despre fosta sa soție, Margiolis Ramos. Conform spuselor actorului, mama primului său copil îl denigrează pe internet, acolo unde transmite tuturor că fiul său nu mai are tată.

Cu toate acestea, în plină luptă pentru custodie, Fernando Carillo le arată tuturor dovezi ale felului cum este tratat fiul său, Ángel Gabriel. Cu toate acestea, nici actorul nu este absolvit de vină. Acesta are probleme cu legea în SUA din cauza faptului că nu a plătit pensia alimentară conform protocolului.

Citește și: Aracely Arámbula vorbește despre moartea tatălui ei și lasă un mesaj emoționant în urmă. Care este ultima amintire lăsată de vedetă în mediul online

“E o istorie tristă până acum. De aceea, prefer să nu-mi mai văd fiul iubit. Niciodată nu vrea să plece de lângă mine și apoi când îl ia înapoi îi umple capul cu tot felul de idei.”, a declarat Fernando Carillo, potrivit Infobae.com. Acesta a fost criticat de internauți pentru expunerea la care și-a supus fiul, însă explicația a venit la scurtă vreme.

“Nu credeți că s-o asculte pe mama sa în fiecare zi în micul apartament îl expune destul de mult la tot felul de minciuni și manipulări?”, a fost întrebarea adresată de actor.

În articolul

Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet ca în tinerețe. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a filmat fără haine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x